Poklon u vrednosti od $178,000? Evo šta se sve nalazi u GIFT BAG-u sa dodele Oskara

  14.03.2024.
  RECOMMENDED

  Svake godine filmofili širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju godišnju dodelu Oskara kako bi se izdvojili najbolji glumci, reditelji i scenaristi godine. S druge strane, modni fanatici sa nestrpljenjem isčekuju stajlinge sa crvenog tepiha.

  Čak i nominovani koji nisu dobili Oskara su bili pobednici sa gift bag poklonom koji je vredan čak $178,000. Od 2002. godine, kompanija Distinctive Assets sa sedištem u Los Anđelesu deli luksuzne goody bags svima koji su nominovani za Oskara, otuda i naziv za poklone koji glasi Everybody Wins.

  Dodela Oskara Gift Bag

  Šta bi uopšte moglo da se nalazi u gift bag-u od $178,000?

  Ovi luksuzni pokloni su 2020. godine navodno imali ukupnu vrednost od $225,000, što je najskuplji gift bag u istoriji Oskara. Ove godine je sadržaj bio vredan $178,000 dolara, sa oko 60 poklona, uključujući putovanje na Švajcarskim Alpima u vrednosti od $50,000 dolara, trodnevno putovanje na Saint Barth i sedmodnevni wellness retreat u Golden Door spa rizortu u Kaliforniji.

  Pored luksuznih putovanja, svaki nominovani je takođe dobio paket proizvoda za negu kože od Miage i INSTYTUTUM, plaćeni projekat za uređenje doma od kompanije Maison Construction, Thor Kitchen frižider za vino, tretman mikroiglica koji košta čak $10,000 dolara i konsultacija sa renomiranim wellness lekarom, doktorom Nayanom Patelom, između ostalog.

  Malo li je?

  „Premda su naši pokloni poznati po tome što su zabavni i jedinstveni, oni takođe služe da unaprede male biznise, da podrže preduzetnike i kompanije koje pomažu svojoj okolini. Ovo je celebrity marketing sa misijom“, objasnio je osnivač Lash Fary, osnivač kompanije Distinctive Assets.

  A vreme će pokazati šta će se pronaći u goody bag-uz za sledeću dodelu Oskara.

  Saznaj više:
  Povezani članci: