Gift Guide: Naši predlozi za PREMIUM šoping iskustvo

22.12.2023.
RECOMMENDED

Iako čvrsto verujemo da je idealan trenutak za uživanje svaki trenutak, jedan od razloga zašto uživamo u praznicima definitivno su pokloni. Njima pokazujemo pažnju, ljubav i privrženost, bilo da želimo da obradujemo one do kojih nam je posebno stalo ili hoćemo da počastimo sebe.

Za novi nivo uživanje, naš Gift Guide sada dolazi uz posebne predloge koje praznični šoping čine one-of-a-kind iskustvom, zahvaljujući Visa Premium pogodnostima.

3 4

Parfem, nakit, garderoba, vaučer za spa ili all of the above? Neminovno je da ćete se krajem godine setiti šta se i dalje nalazi na wishlisti omiljenih žena u vašem životu.

Predlažemo da počnete od Belodore niche parfimerije koja nosi brendove kao što su Acqua di Parma, Creed i KAJAL, a ni Lindex, Bomar i S&L nisu isključeni sa spiska. Ukoliko želite da zaokružite poklon za dragu ženu u vašem životu, bilo da je majka, sestra ili partnerka, tu je i Saruna Wellness za istinski doživljaj relaksacije. Pored toga, uz Visa Premium karticu ostvarujete popust i do 15% kod luksuznih brendova.

4 2

Pokloni za njega često deluju kao nemoguća misija ali ukoliko se biraju s ljubavlju, teško da će ostati neupamćeni. Fokusirajte se na praktičnost i na stil, u čemu se posebno ističu brendovi kao što je Bang & Olufsen.

Sa gedžetima koji su ujedno inovativni i elegantni, Bang & Olufsen portabilni zvučnik ili njihove minimalističke slušalice će sigurno obradovati muškarca u vašem životu.

2 10

Mališanima ništa brže ne izmami osmeh na lice nego poklon ispod jelke, a roditeljima će olakšati život ukoliko se opredelite za nešto što će da im okupira pažnju (barem na nekoliko sati).

Lego.rs, Ninja i GameS su glavne adrese za sreću i zabavu ove sezone, a nije isključeno da ćemo se i mi odrasli pridružiti deci u sklapanju Lego kockica. Visa Premium kartica obezbeđuje 10% popusta pri kupovini u ovim radnjama, a tu je i Lindex koji nudi izvranrednu kolekciju za decu i za bebe.

5 3

Šta mislite o romantičnom spa vikendu u prirodi koji će napuniti baterije i zadovoljiti sva vasa čula? Nekada je prosto potrebno da se, usred praznične euforije, pobegne od svakodnevnih zavrzlama.

Srbija nudi pregršt spa rizorta koji će vas resetovati posle samo 24h u prirodi. Od Hotela Premier Aqua do Mövenpick Resort & Spa Fruške Terme i Etno kompleksa Vrnička kula, jedino što vam ostaje da pitate jeste: „kada krećemo?”

1 8

U ovom posebnom periodu, nemojte da zaboravite na sebe. Ovo je trenutak da glasno izgovorite magične reči: TREAT YOURSELF. Praznici su idealno vreme da se prisetite koliko toga ste postigli i da zaslužujete samo najbolje.

Zdravlje je jednako važno koliko i uživanje u vremenu za sebe, te je kraj godine idealan trenutak da zaokružite sve što vam je ostalo nedovršeno u 2023., bilo da su u pitanju lekarski pregledi ili novi proizvodi za domaćinstvo.

Častite se opuštajućim spa tretmanom u Saruna Wellness centru, obogatite beauty rutinu uz Body Shop, posetite jedinstvenu Adore kuću čokolade ili prosto priuštite sebi opušteno veče kod kuće uz Glovo. Ukoliko se opredelite za Visine partnere, možete da očekujete čak 10% popusta kod svakog od njih.

Za kraj, jedino je ostalo da poletite i da uz Visa Premium pogodnosti obezbedite sebi put iz snova na egzotičnu destinaciju.

Saznaj više:
Povezani članci: