Kako HONOR menja AI igru

  HONOR je upravo promenio AI igru uz koju vaš telefon više nikada neće biti isti.
  27.03.2024.
  RECOMMENDED

  Veštačka inteligencija (AI) je bila tehnološka reč decenije, ali za većinu ljudi ona deluje kao daleka budućnost. Zato je HONOR Magic6 Pro telefon koji sve menja. Najnoviji vodeći HONOR model ne pomera samo granice tehnologije pametnih telefona, već upućuje poziv za buđenje celoj industriji.

  Veštačka inteligencija obećava da će nam pojednostaviti živote, predvideti naše potrebe, pa čak i otključati kreativni potencijal. Međutim do sada je većina „pametnih“ funkcija na našim telefonima bila pomalo… neubedljiva.

  Novi Magic6 Pro donosi veštačku inteligenciju koja deluje opipljivo i transformativno. Od fotografisanja i kreiranja video snimaka, do upravljanja vašom baterijom, ovaj telefon koristi veštačku inteligenciju da nam pruži iskustva koja zaista deluju kao deo budućnosti.

  HONOR Magic6 Pro 2

  HONOR I MOĆ VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

  Budimo iskreni – svaki brend pametnih telefona tvrdi da ima najpametniju veštačku inteligenciju. Lako je upotrebiti taj termin, ali je teže pokazati razliku u praksi. Za to vreme HONOR se ne igra jurenja konkurencije; naprotiv, ima za cilj da preskoči konkurenciju veštačkom inteligencijom koja daje prioritet funkcijama koje su korisne u stvarnom svetu.

  Fokus na osnovnim stvarima: Dok se drugi fokusiraju na atraktivne demonstracije veštačke inteligencije, HONOR želi da veštačka inteligencija unapredi svakodnevno iskustvo korišćenja pametnog telefona. To je najjednostavnije objasniti ovako: najbolja veštačka inteligencija je ona koju ne primećujete, koja neprimetno radi na tome da vaša kamera bude pametnija, baterija traje duže, a aplikacije se otvaraju munjevito.

  Van klasične kontrole: revolucionarna HONOR tehnologija za praćenje očiju otvara put za intuitivniji način interakcije sa vašim telefonom. Dovoljan je samo jedan pogled da se otvore aplikacije, prošire obaveštenja ili kontroliše reprodukcija medija. U kombinaciji sa funkcijom Magic Portal, koja koristi veštačku inteligenciju za pojednostavljenje složenih zadataka unutar aplikacija, Magic6 Pro ponovo osmišljava način na koji komuniciramo sa našim uređajima.

  Pametna kamera: HONOR veštačka inteligencija ne služi samo za filtere za fotografije. Ona ide mnogo dublje, analizira vaš snimak u realnom vremenu, prepoznaje scenarije pomoću AI Motion Sensing Capture i prilagođava postavke koje mogu da se mere sa preciznošću profesionalnog fotografa. Rezultat? Odlične fotografije bez po muke, u svim uslovima osvetljenja i mogućnost snimanja brzih akcionih snimaka što ranije nije bilo moguće na telefonu.

  Power Play: HONOR veštačka inteligencija vas oslobađa zavisnosti od punjača. Koristeći tehnologiju baterije uparene sa inteligentnim upravljanjem napajanjem, Magic6 Pro nastavlja da radi čak i na niskim temperaturama kada bi se drugi telefoni ugasili. AI konstantno uči vaše navike i prilagođava potrošnju u skladu sa tim, produžavajući vek baterije bez žrtvovanja performansi.

  Prilagodljivi pomoćnik: Prava AI nije statična. HONOR veštačka inteligencija je dizajnirana tako da uči od vas. Ona prati obrasce korišćenja vaših aplikacija, predviđa vaše potrebe i brine se da su vaši resursi uvek fokusirani na ono što je najvažnije. Tako dobijamo telefon koji je responzivniji i prilagođen načinu na koji ga koristite.

  HONOR Magic6 Pro 3

  PREDNOST AI

  Impresivan hardver je obavezan za svaki vodeći telefon, ali to je samo pola priče kada je u pitanju veštačka inteligencija. HONOR razume da prava magija veštačke inteligencije leži u softveru, a pravi primer posvećenosti istraživanju i razvoju je Magic6 Pro.

  HONOR-ova AI nije samo jedan trik. U pitanju je neprestano učenje i prilagođavanje na osnovu vaših individualnih obrazaca korišćenja. Funkcije kao što je MagicOS 8.0 prilagodljiv cirkadijski noćni displej to dobro demonstriraju – AI prati vaše obrasce spavanja i prilagođava temperaturu boje ekrana kako bi omogućio bolji odmor.

  To je telefon koji prikazuje AI inovacije sa opipljivim prednostima, opravdavajući reč „pametni“ u pametnim telefonima. Bilo da je u pitanju sportska fotografija koja je konkurentna DSLR aparatima ili o bateriji kojoj ne smetaju ekstremni vremenski uslovi, Magic6 Pro postavlja novi standard za ono što veštačka inteligencija može da uradi na telefonu.

  Ako je ovo samo početak njihovog AI putovanja, budućnost naših pametnih telefona deluje izuzetno svetla. To nas ostavlja nas pred fascinantnim pitanjem: kako će se naš odnos sa telefonima promeniti kako oni sve više postaju inteligentni saputnici, a manje alati?

  Saznaj više:
  Povezani članci: