Na potezu je GWYNETH PALTROW: Stigla je sveća koja miriše na vodu u kojoj se kupao JACOB ELORDI

Kupao Jacob Elordi - u filmu Saltburn.
06.01.2024.
RECOMMENDED

Poslednje ostvarenje Emerald Fennell (naša Girl Crush), film je o kojem se najviše pričalo u 2023, a sada se o njemu, kada je konačno je stiglo na platforme, priča još više. I ne samo to, Saltburn je nadahnuo niz radnji na internetu – od inspiracije luxury estetikom, čarobnim enterijerima i eksterijerima, aksesoarima, ali i rekreiranje scene u kojoj se kupa australijski glumac Jacob Elordi – na TikToku. Sama scena možda i ne bi bila toliko interesantna, da sa tom vodom kasnije nešto ne uradi lik Barryja Koeghana – pogledajte film ili poslušajte o sceni.

Jacob Elordi kao inspiracija za sveću

600x600 jacob
Jacob Elordi

Da živimo u najluđem od svoh svetova postalo je jasno kada smo prihvatili postojanje sveće sa mirisom vagine Gwyneth Paltrow (This Smells Like My Vagina), a da je taj svet postao još luđi dokaz je sveća inspirisana vodom u kojoj se kupao Jacob Elordi – na filmu.

Sveća je napravljena od soje i zove se „Jacob Elordi voda za kupanje“ (Jacob Elordi’s Bathwater), ali na šta, u stvari, miriše? Na sapun? Mahovinu? Australijsku morsku so? Zapravo, možete odabrati miris koji vam se najviše sviđa, birate između tri kombinacije, a dodatan plus je i to što je veganska, prirodna i nije toksična.  

Sveća moće da se nađe na sajtu Etsy at the store Side Hustle Vibes, pa ako ste Jacob Elordi fan  ili imate drugaricu koja jeste – znate šta da joj kupite za sledeći rođendan.

Saznaj više:
Povezani članci: