Kako da vaš dom miriše na spa?

  24.04.2024.
  RECOMMENDED

  Spa centri mnogima su asocijacija na mir, opuštanje, čistinu i svežinu. Ukoliko ih redovno posećujete, verovatno ste primetili da svaki od njih poseduje specifičan miris koji će vas navesti da umirite svoje telo i um. U slučaju da je to isto vaša želja kada je reč o vašem domu, onda smo uspeli da pronađemo rešenje za vas. Internetom ovih dana kruži receptura za kreiranje prirodnog mirisa koji smo i sami uspeli da isprobamo.

  Miris definitivno podseća na one u omiljenm spa centrima, a ima i isti efekat. Priprema se veoma lako, a ono što je najbolje od svega jeste činjenica da sve, ili većinu sastojaka verovatno već posedujete u svom domu.

  Kako ne bismo preterano „dužili“ prelazimo odmah na recepturu.

  eaa1f6340dc31acd73669b8643aee7ac
  42acd5750c16eb0eef1281aca15e45a4

  RECEPTURA – Miris kao spa!

  Uzmite jedan limun i isecite ga na kolutove ili kockice. Zatim uzmite srednju šerpu i do pola je napunite vodom. U šerpu sa vodom dodajte iseckan limun. Uzmite biber u zrnu i stavite u vodu sa limunom. Posle nekog vremena dodajte ruzmarin i stavite na srednju vatru dok se voda ne zagreje i krene da pari. Nakon toga skinite sa vatre i sačekajte da se ohladi. Po hlađenju postavite miris u određene delove prostorije koje želite da mirišu.

  spa 2

  Ovo je idealan način da osvežite svoj prostor i unesete mu poseban šarm. Takođe, iz iskustva možemo da vam savetujemo da pre nego što primenite ovaj spa miris, promenite posteljinu, očistite prostor u kom živite i izluftirate čitav prostor kako bi sve bilo spremno za novi miris.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: