Uživajte u koktelima i osvojite preko 4.500 vrednih nagrada! Evo kako

21.04.2021.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/04/schweppes_cover.jpg

Osećamo u vazduhu nežno pucketanje, onaj elektricitet kakav nose samo prolećni dani, sve buja, cveta, budi se… I miriše na one dane bez kraja, koji se nežno pretvaraju u odlične noći, pa dalje. Oseća se talas pozitivne energije. Ruka kao da sama kreće da zove prijatelje na druženja bez kraja. Isprobavamo koliko smo dobri baštovani pretvarajući balkone u zelene zone, dodajemo stolice na rasklapanje, male stolove i neodoljive lampice. I spremni smo! Ostaje samo da dodamo najdraže piće, slušamo zvuk sudaranja kockica leda i uživamo. A onda se stvari dižu na novi nivo i savršeno postaje još bolje (da, moguće je). Jer od sada naš nezamenljiv sastojak za lagane koktele nam može doneti jednu od nekoliko hiljada super nagrada! Naime, kupovinom Schweppes soka u promotivnom pakovanju stičete pravo da se prijavite na nagradnu igru u kojoj neke od vrednih nagrada možete dobiti odmah, dok će platinum nagrade biti dodeljene krajem maja.

MARTINI TONIC


Beli vermut – 100ml

Schweppes Tonic – 100ml

Limeta – 60ml

Led


Čašu sa stopom ispunite ledom, sipajte vermut, a zatim ceđenu limetu. Dodajte Schweppes Tonic, promešajte. Dekorišite kolutićem limuna.

Ono što je sjajno u vezi sa Schweppes nagradnom igrom jeste činjenica da je vrlo jednostavno i učestvovati i postati dobitnik. Sistem je sledeći: na svakom čepu (odnosno otvaraču na limenci) nalazi se jedinstveni kod koji je potrebno uneti na sajt schweppes.rs. Čim unesete kod prikazaće vam se da li ste dobitnik neke od “zlatnih nagrada” među koje spadaju: setovi za pravljenje koktela, časovi bartendinga, paketi Buldog džina ili Finlandia vodke, ali i vaučeri za Jasmin, Fashion & Friends i Diopta radnje. Kao i spa vikend za dvoje u hotelu Fruške Terme i MacBook Air računari.

DŽIN TONIK


Džin – 50ml

Schweppes Tonic – 100ml

Začin za džin tonik

Led


U čašu dodajte led, džin i Schweppes Tonic, zatim po želji dodajte miks začina.

A koje se to nagrade dele 29. maja? Radi se o tri vrlo posebne nagrade, zapravo o iskustvima koje će srećni dobitnici verovatno dugo pamtiti. Za početak tu je krstarenje gliserom po Dunavu i Savi za četvoro, zatim panoramski let helikopterom iznad Beograda za dvoje i, naposletku, dvodnevno Schweppes iskustvo za dobitnika i osobu po njegovom izboru koje podrazumeva prevoz Porsche Panamera vozilom do hotela Square Nine gde će dobiti noćenje u predsedničkom apartmanu, kao i vožnju Porsche 911 Carrerom uz instuktora na trkačkoj stazi. Nije loše, zar ne? Počnite da mućkate koktele i ne zaboravite da unosite kodove. Navijamo za vas!

BLUEBERRY TONIC


Sveže borovnice

Džin – 50ml

Šećerni sirup – 15ml

Schweppes Tonic – 150ml

Led


U čašu stavite led, naspite džin, a zatim polako dodajte Schweppes Tonic. Na kraju dodajte borovnice.

Uz savršeno osveženje sa stilom i prepoznatljiv ukus, doživite Schweppes trenutak, upustite se u nove avanture i steknite iskustva koja zahtevaju čvrst karakter. Više informacija o nagradnoj igri pronađite na web stranici www.schweppes.rs.

Saznaj više:
Povezani članci: