Luksuzne oaze: vodimo vas na mesta koja su dizajnirali naši omiljeni high end brendovi

  19.07.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_luksuz.gif

  Nije nepoznanica da već godinama high end brendovi na različitim mestima (odnosno onima koji to ,,zaslužuju’’) imaju svoje kafiće, dizajniran u skladu sa estetskim postulatima brenda, koji predstavljaju male oaze za sve ljubitelje mode. U poslednje vreme, brendovi su otišli su korak dalje, pa imamo čitave komplekse i resortove potpisane od strane nekog luksuznog brenda. Takva mesta postala su hit na Internetu, a želja da ih posete javila se kod mnogih. Jer, ne dešava se svaki dan da plivate u Dior bazenu, zar ne? Zato smo mi napravili spisak takvih mesta koje apsolutno obožavamo i manifestujemo da ćemo ih uskoro posetiti!

  Dolce i Gabbana pool side set

  Taormina, Sicilija

  Brend Dolce&Gabbana ozbiljno je shvatio zadatak da leto 2023. godine učini nezaboravnim, tako što je svoj unikatni touch dodao u nekoliko posebno odabranih ekskluzivnih plažnih klubova širom Evrope- na Kapriju, Taormini, Marbelji i Sent Tropeu. Naše omiljeno mesto je Taormina, s obzirom da, po našem mišljenju, sicilijanskoj estetici i istoriji savršeno pristaje prepoznatljiv D&G pattern Blue Mediterraneo. Upravo tako uređen je beach club u San Domenico palati. Ovo zdanje nekada je bio raskošni manastir u kom su živeli monasi iz bogatih aristokratskih porodica. Kada je renovirano, postalo je deo italijanskog lanca hotela Four Seasons. Ovaj D&G kompleks urađen je u plavom i belom koloritu i nudi pravi odmor za sve hedoniste, sa neponovljivim pogledom na Etnu i infinity pool.

  Café Dior

  Jezero Komo, Italija

  Dior je poznat po svojim kafićima širom sveta. Ipak, videvši da je svet gladan za raskošem i luksom, napravio je ceo floating kafić pored svoje pop-up prodavnice u legendarnom hotelu Villa d’Este na jezeru Komo. Potpuno opremljen ležaljkama i suncobranima presvučenim prepoznatljivim Christian Dior patternom, kao i spektakularnim bazenom sa velikim logotipom, Café Dior omogućava gostima da uživaju u slavnoj lepoti jezera Komo i da naprave najbolje footgrafije za Instagram.

  Fendi beach resort

  Marbelja, Španija

  Kako bi proslavio otvaranje nove prodavnice na tri sprata u Puerto Banúsu u Španiji, brend Fendi odlučio je da u potpunosti preuzme u svoje dizajnerske ruke Puente Romano Beach Club. Prostor je najednom postao prožet živopisnim šarama i bojama tipičnim za ovaj modni brend, koje su se našle na nameštaju i jastucima, stvarajući jedinstveni ambijent gde gosti mogu da se opuste, dok ispijaju senzacionalne koktele. Za ovu posebnu priliku, Fendi će takođe otvoriti i pop-up prodavnicu blizu ovog beach kluba, na kojoj će predstaviti ključne odevne komade nove kolekcije zajedno sa glavnim licima brenda.

  Saznaj više:
  Povezani članci: