Rezervacije za putovanja kojima ne ističe rok. Proverite šta su vam pripremili lanci svetskih hotela

  19.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/travel_popusti_cover.jpg

  Svet se lagano, ali oprezno otvara, granice postaju ponovo prohodne i da, zaista je vreme da se razmišlja o letovanju ove sezone. Već smo vam pisali o odličnom sajtu „Buy now, stay later“ kome su se od tada pridružile na desetine hotela. No, neki hotelski lanci su se organizovali i sami su osmislili pakete koji nemaju rok trajanja pa na taj način možete biti sigurni da ćete moći da odsednete tamo čim se odvažite na ovaj korak, bez bojazni od kompilikacija. Odabrali smo nama najinteresantnije akcije.

  Capella Ubud

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/15925621942234.jpg

  Ako vam je Bali na spisku destinacija dobro je znati da je Capella Ubud luksuzni kamp lansirao paket „Dream now, travel later“ koji vam omogućava da bukirate svoj budući odmor, kad god to bilo. Kako kažu, oni žele svim svojim gostima priliku da smanje anksioznost oko putovanja sa opcijom gde se ne moraju unapred izjasniti o tačnim datima posete. Capella Ubud je fantastično mesto skriveno u raskošnom rastinju, a za njegov izgled zaslužan je poznati arhitekta i dizajner Bill Bensley. On je osmisilo projekat po principu „minimalne intervencije“ pa su sačuvana lokalna flora i fauna i gostima je omogućeno da dožive autentično Bali iskustvo uz diskretno rapoređene prednosti i tehnologije modernog života.

  Centara Hotels and Resorts

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592814700192194.jpg

  Lanac hotela i turistički operater Centara se pridružio trendu fleksibilnih uslova putovanja. Oni su odlučili da svaki buking nagrade sa dodatih 50% vrednosti od rezervacije i to na način da polovina, odnosno 25% ide kupcu i taj novac on može potrošiti na bukiranje dodatnih dana ili na trošenje u hotelu. Druga polovina se donira kampanji „Help the heroes“ kroz koju se pomaže zdravstvenim radnicima koji već mesecima neumorno rade na prvoj liniji borbe s virusom Covid-19. Budući da Centara u svom vlasništvu ima 76 hotela širom sveta od Maldiva, preko Kine, Japana, sve do Turske, Omana, Katara… Vrlo je lako potrošiti vaučer koji će dobiti svi turisti koji bukiraju odmor preko njihovog sajta sve do 31. oktobra ove godine.

  Belmond

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/159256270902495.jpg

  Belmond je jedna od naših omiljenih luskuznih putnih kompanija, u njihovom vlasništvu su brojni hoteli, vozovi i brodovi. Kako bi sanirali posledice pandemije oni su se odlučili da ponude paket „Toworrow time travel pass“. Ideja je jednostavna, svi zainteresovani mogu da kupe vaučer za neko buduće putovanje, bez obzira na to kada žele da ga iskoriste. A u Belmond ponudi zaista postoje predivna mesta na koja biste mogli da iskoristite vaučer, kao što je privatna vila Belmond Jimbaran Puri na Baliju, Belmond Napasai u Ko Samuiju, ili Belmond La Residencia hotel na Majorci koji smo vam skoro predstavili. No, sa Belmondom zapravo nema granica, tu je kamp Belmond Eagle Island Lodge u Bocvani, Belmond Hotel Cataratas u Brazilu, predivni vozovi o kojima smo vam pisali. Ali i rečni kruzeri na kojima možete krstariti po Šampanji, ili Provansi.

  Saznaj više:
  Povezani članci: