Šoping vodič: šik aksesoari za putovanje

01.08.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/putovanje_acc_cover.jpg

Pre nekoliko godina bila sam osoba koja je iz Pnom Pena ka Beogradu pošla u svilenim pantalonama sa arabeskama, u neon narandžastim patikama i T-shirt majici, a u Frankfurtu sam na ovaj Frankenštajn outfit dodala i maslinastu perjanu jaknu. Ovo sećanje sam duboko potisnula, jer je sa svakim sledećim pečatom u pasošu moj stil za putovanje postajao sve bolji. Ne stil na putovanju, već baš za putovanje! Iako svi prođemo tu “nabacaj sve na sebe, samo nek je udobno” fazu, vrlo je lako sklizuti u totalni opozit i odjednom počinjete da uklapate nijansu laka za nokte uz boju kofera.

A kad ste već u toj fazi pripreme za odmor postaju pravo uživanje koje podrazumeva genijalne kombinacije printova i boja, a najbolji deo jeste da sve te sitnice za putovanje nisu samo slatke, već i super praktične! Zato smo složili šoping vodič za sve što vam može zatrebati “usput”. Vama ostaje samo da dodate velike naočare za sunce i kupite veliku kafu za poneti i tako se kvalifikujte za najkul osobu na aerodromu.

Samo izvolite!

Koferi

 


Ukoliko ste snalažljivi sa pakovanjem tokom leta slobodno možete birati i manje kofere koje možete uneti u kabinu aviona i tako dodatno uštedeti na karti. No, ako ne možete da živite bez omiljenih beauty gedžeta i nekoliko pari cipela viška (koje verovatno nećete ni obuti), birajte srednje velik kofer. Izaberite onaj sa četiri točkića koji se okreću u svim smerovima kako biste lakše preneli svoj prtljag. Ove sezone odustanite od crne boje kao sigurnog izbora (osim ako nije u printu mermera), učinite kofer delom svog stajlinga – niko neće ostati imun na floralni, ili print sa citrusima.