Staycation: Predlažemo mesta gde ćete uživati širom naše zemlje (a ukoliko ste korisnik Visa kartice čekaju vas i popusti)

  24.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/visa_cover_update.jpg

  Dok već poluhisterični proveravamo vesti sa granica i razmišljamo koliko je komplikovano leteti u ovom trenutku (dosta), istovremeno istražujemo šta sve naša zemlja može da ponudi za odmor. Postoji puno lokacija na kojima možete pauzirati i u potpunosti napuniti svoje baterije. Staycation je termin koji označava odmor u svom gradu, ili neposrednoj blizini i ima dosta prednosti u odnosu na klasičan tip putovanja. Pre svega, možete biti spontani i kad god da osetite da vam je dosta tinjajućeg stresa jednostavno nestanete sa radara na kratko. Takođe, ne postoji stres pred putovanje jer vam je praktično potrebna samo kartica. I plus, nemate grižu savesti jer morate stići svuda i pogledati sve – ne morate baš ništa, jedino što je preporučeno jeste da uživate i prepustite se sunčevim zracima koji su napokon stigli. Preporučujemo vam nekoliko mesta na kojima se lako možete diskonektovati.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593444122121018.jpg

  Apartmani Kopaonik

  Ako volite Kopaonik zimi, obožavaćete ga leti! Možete uživati u šetnjama prirodom, ali uz sve blagodeti modernog sveta. Da, mislimo na brojne wellness centre i otvorene i zatvorene bazene. Naš predlog je da uskočite u kola i bukirate apartmane smeštene u samom centru. Apartmani Kopaonik Centar Maglić nude smeštaj u više zasebnih studio apartmana. Ako ste korisnik Visa premium kartica imate pravo na 10% popusta u smeštajnim objektima, 10% popusta u slučaju korišćenja transporta Beograd -Kopaonik, a po dolasku sve goste će u apartmani sačekati korpa sa voćem i osvežavajuća negazirana pića.

  Hotel Merkur

  Kada ste poslednji put bili u našoj najpoznatijoj banji? Vrnjačka banja spada u tradicionalne destinacije i poznata je po brojnim mestima za uživanje u blagodetima vode i raznovrsnih tretmana. Hotel Merkur je smešten u samom centru nadomak šetališta. Gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen sa termalnom vodom, fitnes centar, masaže i tretmani. Svakim plaćanjem Visa premium karticom (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite) imate 7% popusta na klasičan pansion (KP), medicinski pansion (MP) i spa pansion (SPA) u objektu “Merkur – novi”.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593444740470547.jpg
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593100903086813.jpg

  Belgrade Squash Club

  Kako biste promenili perspektivu u svom životu ponekada je dovoljno da uvedete nove navike i hobije u svakodnevicu. Odlična ideja je da se oprobate u skvošu. Belgrade Squash Club je otvoren pre par godina na Bežanijskoj kosi i ima tri terena, svu potrebnu opremu, prostorije za presvlačenje, tuševe i kafić. Tamo se možete oprobati u ovom veoma brzom sportu. Budući da je teren mali, a loptica od kaučuka, ona brzo odskače i svom se brzinom vraća prema igračima (rekord: 242 km/h). Pauza između dve izmene udaraca ne sme preći 10 sekundi. Uzbuđenja ne manjka, pa ako imate dobre reflekse i energiju koju bi negde trebalo kanalisati. Ovo je sjajan izbor obožavaćete napete mečeve. Dobro je znati da u Beogradskom Skvoš Klubu imate posebne pogodnosti kao korisnici Visa Gold, Platinum i Infinite kartica.

  Restoran Istok

  Moramo priznati, svima nam nedostaju daleka putovanja, Azija je jedna od destinacija na kojoj sakupljamo najzabavnije uspomene i teško je poverovati da je još uvek neizvesno kad ćemo moći bezbrižno tamo da putujemo. Ipak, možemo da se pripremamo uživajući u ukusima koji su specifični za taj kontinent. Jedan od restorana koji će vam ponuditi autentične ukuse nalazi se u srcu Dorćola i zove se Istok. U ponudi su vijetnamski specijaliteti, a čak i da do sada niste putovali u tu daleku zemlju ukusi koje će u ovom restoranu spremiti za vas oboriće vas sa nogu. Banh Bao, Pho ga, Gang keow wan, Mi Thit Bo samo su neki od azijskih specijaliteta u kojima ovde možete uživati. Preporučujemo vam da projezde kroz jelovnik od početka do kraja. A na kraju ukoliko platite vašom Visa premium karticom (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite) imate gratis kafu nakon obroka.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593100903232093.jpg
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593444122209533.jpg

  Vila Pina

  Ukoliko ste se uželeli odmora, pravac Zlatibor. Idealno je da odaberete smeštaj u centru, a da se tokom dana uputite na neko od izletišta u blizini, odličan izbor biće Vila Pina. Obavezno obiđite Tornik, Stopića pećinu i Gostilje vodopad. Kada se vratite u Pinu, možete se odmoriti u jednom od 14 udobno uređenih apartmana. Piće u ruke i nazdravite tome da ste dobro i da možete uživati u životu i uprkos tome što nije moguće otputovati na neku od egzotičnih destinacija. Dobra vest jeste da svakim plaćanjem Visa premium karticom (Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite) imate jedan sat besplatnog korišćenja wellness centra.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593012211703109-1.gif

  Šta vam je potrebno za idealno „putovanje“? Volja, dobro raspoloženje i radoznalost se podrazumevaju, ali šta bi trebalo da spakujete za jednu ovako kvalitetnu staycation turu? Gotovo ništa, potrebna vam je samo Visa kartica zahvaljujući kojoj možete da ostvarite brojne povlastice. Karticu u džep i sve ćete rešiti usput, možete iznajmiti kola, kupiti sve što vam je potrebno i lako platiti ceh. A plus ostvariti dodatne pogodnosti posebno namenjene samo korisnicima Visa kartica. Da li ste ikada laganije pošli na odmor?

  Saznaj više:
  Povezani članci: