Vreme je za bukiranje putovanja, na snazi je najveća promotivna akcija u istoriji Er Srbije!

  17.09.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/09/airserbia2-cover.gif

  Možda je stigao onaj trenutak za svođenje računa i usporenu traku koja u jednoličnom ritmu nalaže red posla red kuće, a možda je i trenutak da raskinemo sa tom dosadnom tradicijom? Posebno jer u ovom trenutku Er Srbija nudi najveću promotivnu akciju do sada: 250.000 sedišta u ekonomskoj klasi do čak 35 popularnih destinacija, po izuzetno atraktivnim cenama. Karte će važiti za direktne letove od 1. novembra 2019. godine i povratkom do 31. marta 2020. godine.

  Možete kombinovati destinacije i tarife po želji, u ponudi su i povratne i karte u jednom pravcu u Standard i Light tarifama, odnosno sa i bez prtljaga. Nacionalni avioprevoznik potrudio se da izbor destinacija bude što veći, pa je promotivnom kampanjom obuhvaćena većina destinacija do kojih kompanija leti. Kupovina avio-karata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko sajta airserbia.com.

  Kako bismo vam pomogli u odluci, sastavili smo listu najboljih destinacija koje je prelepo obići tokom čitave godine, a u zimskom periodu postaju još magičnije. Birajte da li želite da se grejete u mediteranskim gradovima, ili da obiđete lokacije koje pružaju istinski doživljaj Božića i Nove godine. U svakom slučaju čeka vas prelepo putovanje po akcijskoj ceni, samo izvolite.

  Rim

   

  Rim je jedna od najpopularnijih destinacija na svetu i to ne bez razloga! Retko gde ćete na jednom mestu naći tako bogato istorijsko nasleđe, preukusnu hranu i atmosferu lagodnog života. Zaista mora biti na svakoj travel bucket listi. Ipak, igrajte pametnije, pratite naše smernice kako da dobijete što više od ovog predivnog grada, a da ne provedete pola dana zaglavljeni u turističkim redovima. Odsednite u Hotel de Russie, njegov sofisticirani old school šarm oboriće vas sa nogu, a hotelski The Stravinsky Bar biće idealna polazna tačka za istraživanje grada. Rezervišite ručak u restoranu L’Arcangelo i obavezno probajte jednostavna jela koja ovde dovode do umetnosti, kao što su carbonara i gnocchi. Piće popijte u koktel baru Drink Kong koji je osmislio “rimski kralj koktela” Patrick Pistolesi, a bar se sastoji od nekoliko mračnih prostorija koje donose neo-noir vajb osamdesetih. Za brzinski kurs istorije posetite ova tri muzeja: Museo del Mercatii di Traiano (arheološki muzej), Galleria Barberlini (tu ćete pronaći dela iz perioda renesanse i baroka) i Museo di Roma Trastevere (mali muzej koji će vam pružiti uvid u život u Rimu posle 1800. godine).

  Madrid

   

  Španska prestonica je genijalan izbor kad vas jesen zanese na bezveze! Kraljevski grad tokom novembra ima temperaturu idealnu za lagani kaput, ešarpu i patike, i čini ga idealnom destinacijom da hvatate još malo vitamina D dok istražujete. Bukirajte jedan od hotela iz lokalnog lanca Only You, radi se o prezanimljivim mestima ispunjenim detaljima. Iza vizuelnog identiteta stoji Lázaro Rosa-Violán, španski dizajner i umetnik poznat po enterijerima koji su istovremeno elegantni i neverovatno privlačni! Odavde se sigurno vraćate sa novom profilnom slikom. Veoma blizu Only You Atocha nalazi se čuveni park El Retiro i njega ne smete propustiti, zastanite u spektakularnom paviljonu iz 1887. godine, a kasnije proveslajte na malim čamcima na osunčanom jezeru. Izbegnite gužvu u velikim muzejima i pogledajte zbriku modernog muzeja ABC, tu je ulaz besplatan (ponedeljkom ne radi), a kolekcija obuhvata ilustracije i crteže. Nastavite sličnu temu i za večeru, posetite restoran NuBel koji se nalazi u sklopu Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía muzeja. Zgradu je projektovao Jean Nouvel, a za dizajn enterijera bila je zadužena Paula Rosales i u njemu dominiraju fluidne forme i jarke boje. Ostanite i na koktelima posle jela.

  Stokholm

   

  Ako ste u potrazi za pravom zimskom bajkom ne tražite dalje, Stokholm je savršen izbor! Ako želite da osetite i noćni život bukirajte dizajn hotel Nobis, koji osim što izgleda fantastično (pravi predstavnik pročišćenog švedskog stila) ima i veoma popularni hotelski bar The Gold Bar. Preporučiće vam njihov poznati koktel Strawberry Basil Smash, prijateljski savet: nemojte odbiti. Tik uz hotel smeštena je velika Acne radnja, tako da ako jurite neki od it komada sezone, velike šanse su da ćete ga uhvatiti baš na ovom mestu. Jedan most vas deli od ostrva Skeppsholmen i muzeja Moderna Museet u kome će uživati svi ljubitelji savremene umetnosti, a on je povezan sa muzejom arhitekture – dupla poslastica! Veče započinite u restoranu Riche koji postoji još od 1893. godine, a i dalje je jednako svež i popularan kao posle otvaranja. Noć nastavite u multi prostoru Berns, radi se o hotelu, klubu, koncertnoj sali, baru i sve između. Jasno je – ovde je provod zagarantovan. Online rezervišite sve unapred, ovde ozbiljno shvataju sistem rezervacija.

  Beč

   

  Ako ste samo pokušali da kažete “šta?” na pomen Beča odmah se zaustavite! Ovaj grad je zbog izuzetne blizine (nalazi se na samo sat vremena leta od Beograda) često potcenjen, a nudi jednako zabave kao i ostale evropske prestonice (ne šalimo se, ostanite uz ovaj kanal). Za svoju bazu izaberite hotel The Guesthouse, radi se o centralno smeštenom hotelu uređenom u smirenim tonovima, a u prizemlju je smešten popularni bečki bistro (preporuka, istražite desert kartu). U centru je zgodno pozicioniran i muzej Albertina, pored koga je i nezaobilazna Botanička bašta, a preko puta je i hotel Sacher koji nećete propustiti čak i ako više ne brojite svoje posete Beču. Za noćni provod isprobajte maleni bar Roberto gde će vam ljudi sa šanka vrlo brzo postati prijatelji, za dalje pratite veselu družinu i ostanite otvoreni i za mogućnost provoda u Beču (isprobali smo i prilično je dobro!)

  Saznaj više:
  Povezani članci: