Želite da isprobate remote način rada? Čekirajte ove kompanije

  12.09.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/remote_cover.jpg

  Nalazimo se u središtvu jedne prave digitalne revolucije. Sve veći broj poslova poprima remote ili hibridne funkcije, a broj zaposlenih koji žele da rade van kancelarijskih zidova rapidno raste. Instagrami su prepuni profila koji demonstriraju živote i rad na točkovima, u kombijima, kolibama, pa čak i šatorima. Dakle, moguće je! Ako maštate da krenete putem digitalnih nomada, ovo mogu biti vaše polazne stanice.

  Unsettled

  Unsettled je globalna zajednica preduzetnika, kreativaca, profesionalaca i slobodnjaka koji nastoje da zamene rutinu avanturom i u potrazi za rastom, smislom i svrhom odbijaju da se nasele na jednom mestu. To možete biti i vi, jer Unsettled kompanija nudi ture za sve starosne grupe, u periodu od nedelju, dve ili mesec dana na Baliju, Siciliji i Kolumbiji. Imajte na umu da ovo nije klasično turističko putovanje niti poziv za posao, već jedno tranzitna stanica koja će vam pomoći da odredite dalji smer u kom želite da se krećete – životno i profesionalno.

  Remote year

  Možda remote život nije za vas, ali kako vam zvuči jedna remote godina? Uostalom, dok ne probate, nećete moći da donesete konačan sud. Remote year čini preko 4000 članova koji svoj posao redovno vode na putovanja. Ako sanjate isti san, predlažemo da skočite pravo na njihov sajt i neka vam to bude tek prva stanica.

  Sojrn

  Sojrn počiva na nešto drugačijim principima, reč je o mesečnim edukativnim programima, bilo da je to moda u Parizu, istorija u Rimu ili mentalno zdravlje na Baliju. Drugim rečima, školski primer spoja lepog i korisnog. Najbolje od svega? Ocene nisu ni najmanje važne!

  Coworkparadise

  Ako ste deo preduzetničkog tima, onda verovatno imate potrebu da se okružujete drugim preduzetnicima, razmenjujete znanja i nadograđujete iskustva. Imamo pravu adresu za vas! Coworkparadise okuplja preduzetnike na Baliju, u Hrvatskoj i drugim evropskim zemljama. Retreat u Evropi traje osam dana, dok onaj na Baliju traje i do dve nedelje. Na ovim okupljanjima čeka vas gomila svežih informacija, novi uvidi i konekcije koje znaju da potraju čitavog života.

  Saznaj više:
  Povezani članci: