Pretraga

Impala rolšue su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par!

Impala rolšue su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par!

Tekst: BURO.

Već znate da su rolšue kompletno osvojile ekipu na TikToku i da ovaj retro hobi doživljava svoju renesansu, a kada gledamo te snimke kako se vešte devojke zabavljaju na točkićima, dođe nam da se uputimo na prvo igralište i pravimo krugove do beskraja. Ali, za početak za tu misiju su nam potrebne rolšue? Apsolutno! Možda se nismo ni prisetili da li uopšte umemo da išta uradimo na rolšuama, a već smo pronašli one koje želimo! Pa, motivacija je bitna. Radi se o vrlo kul brendu Impala Skate čiji modeli su neodoljivi.

Impala rolšue su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 1)

Brend je osnovan u Melburnu 2017. godine i vrlo brzo je postao popularan na globalnom nivou zbog svog pristupa dizajnu, a njihovi modeli su razigrani, šareni i vrlo fashion. Pored rolšua nude i skejtbordove, kao i svu dodantnu opremu. Pre svega su inspirisani dekadama od sedamdesetih do devedesetih godina i ne boje se da eksperimentišu sa bojama i printovima. Kolekcije su organizovane kao mali dropovi, a svaki sledeći model izgleda sve zabavnije. Primera radi, poslednji dizajn rolšua koji su lansirali izveden je u sitnom karo printu nalik stolnjaku za piknik i to u kombinaciji ružičaste i bele boje. Toliko su retro i podsećaju nas na detinjstvo da i vredi ponovo proći sve korake dok ne postanemo sigurni na točkićima. Dobro je znati da nude i štitnike za kolena i laktove, za svaki slučaj.

Impala rolšue su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 2)

Pri izradi drvenih skejtbordova kompanija se udružila sa nacionalnom fondacijom za održanje šuma pa za svako drvo koje poseku radi izrade daske, Impala Skate zasadi novu sadnicu. Mada, realno sve njihove kreacije deluju dovoljno kul i da budu deo kućne dekoracije ako vam dosadi okretanje točkova.

Impala rolšue su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 3)

Ako ste u prolećnom zamahu i u potrazi ste za novim hobijem, vraćanje rolšuama nije loša ideja. Bićete na svežem vazduhu, možete vežbati kul koreografije sa TikToka, a ako se odlučite za na primer, hologramske Impala rolšue možete postati i disco kraljica. Kylie Minogue, skloni se!

Impala rolšue su toliko kul da želimo (najmanje) jedan par! (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor