Proverite da li ste „LOWERCASE GIRL“, imamo 6 pitanja

  28.04.2024.
  RECOMMENDED

  Da li ste ikada razmišljali o tome kako se definiše vaša ličnost i karakter? Da li se ponekad osećate kao da se ne uklapate u tipične šablone ili stereotipe? Ako se to događa, možda ste se zapitali da li postoji termin koji opisuje vašu autentičnost i jedinstvenost. Jedan takav izraz koji je postao sve popularniji je „LOWERCASE GIRL„.

  Ali šta tačno znači biti „LOWERCASE GIRL“? Ovaj izraz se ne odnosi na izgled, stvari koje konzumiramo, volimo. Umesto toga, on predstavlja koncept koji podstiče ideju o prihvatanju sebe onakvih kakavi jesmo, bez potrebe za stavljanjem maski ili igranja uloga kako bi se zadovoljile društvene norme.

  d28efee2e81a41cd53ef6491b802552a

  Biti „LOWERCASE GIRL“ znači biti svoja u svim svojim dimenzijama. To znači da ne tražite odobrenje ili potvrdu od drugih ljudi kako biste se osećali vredno. Umesto toga, vi prihvatate svoje snage i slabosti sa jednakom snagom i otvorenošću.

  LOWERCASE GIRL – Da li odgovarate sa „DA“?

  • Da li sam autentična u svim svojim postupcima i odlukama?
  • Da li osećam udobnost u sopstvenoj koži, bez obzira na to šta drugi misle o meni?
  • Da li se oslanjam na svoje instinkte i vodim se svojim vlastitim vrednostima, umesto da se prilagođavam tuđim očekivanjima?
  • Da li cenim svoje jedinstvene osobine i doprinosim svetu na svoj jedinstven način?
  • Da li sam sposobna da pokažem empatiju i razumevanje prema drugima, bez osuđivanja ili kritike?
  LOWERCASE GIRL

  Ako su vaši odgovori na ova pitanja pozitivni, velike su šanse da ste „LOWERCASE GIRL“. Ali zapamtite, biti „LOWERCASE GIRL“ nije krajnji cilj ili status koji treba postići. To je kontinuirani proces samoprihvatanja i rasta koji se odvija tokom celog života.

  U svetu koji često forsira idealizovane slike i perfekcionizam, biti „LOWERCASE GIRL“ može biti osvežavajuće oslobođenje.

  To znači da slavite svoju jedinstvenost i življenje života u skladu sa sopstvenim vrednostima i istinom. Dakle, ako se pronalazite u ovim opisima, neka vas ne bude sramota da budete „LOWERCASE GIRL“ – to je znak vaše snage i autentičnosti.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: