Pretraga

Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more!

Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more!

Tekst: BURO.

Ulazimo u poslednju četvrtinu godine, već lagano svodimo račune i pokušavamo da preživimo hektični period koji nam svima sledi. Zato nam je odmah palo na pamet da sebi unapred poklonimo veselje koje će učiniti da kroz decembar projezdimo visoko motivisani i spremni za kraj godine. Ukratko, ideja je da već sad rezervišemo praznični odmor, a ovog puta imamo savršenu destinaciju na umu!

Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 1)
Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 2)

Upravo su praznici idealan period da pobegnete koji dan na more i upoznate se sa zimskim čarima primorskog načina života. Šum samo jednog morskog talasa biće vam dovoljan da odvuče svakodnevne probleme daleko na pučinu, kako biste se vi prepustili uživanju. Ukoliko se odlučite za ovakav beg od stvarnosti, Portonovi biće savršena adresa za vas, a stručni tim postaraće se da stvorite uspomene koje ćete pamtiti ceo život.

Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 3)
Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 4)

Od 3. decembra pa sve do 8. januara, Portonovi će postati pravo naselje iz bajke - mesto posebne magije u kome će zimske noći obasjati svetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svetlosti i muzike. Raznovrsni događaji za sve generacije, praznični bazar sa najboljom ponudom delikatesa i kreativne radionice za najmlađe, u kombinaciji sa laganim morskim povetarcem, napraviće idiličnu atmosferu, savršenu za druženje sa najmilijim osobama. Očekuju nas i koncerti regionalnih zvezda, domaćih bendova i DJ-eva, a nakon programa, zabava će se nastaviti u brojnim barovima i restoranima u naselju, uz uživanje u specijalitetima internacionalnih kuhinja, aromama iz najrazličitijih krajeva sveta, egzotičnim koktelima, šampanjcu i dobroj muzici.

Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 5)
Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 6)

Jedan od događaja koji se ne sme propustiti je i Magični light, laser & music show - dramatična instalacija koja će tokom pet dana, od 14. do 18. decembra, osvetliti noćno nebo iznad rizorta. Bilo kao gost u nekoj od rezidencija ili kao posetilac, Portonovi svečanosti biće savršene za završetak ove i početak nove godine na najbolji mogući način.

Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 7)
Gde ćete za praznike? Imamo sjajnu ideju – pravac na more! (фото 8)

Vreme je da zaista na trenutak zastanete, osvestite svoje domete ove godine i čestitate sebi. Ne budite skromni, već počastite sebe mirnim odmorom na obali, naravno, pozovite omiljene ljude i uplovite u 2023, u jednoj epizodi koja kombinuje uživanje, praznični duh i neodoljive arome kakve postoje samo na moru.

Za više informacija o događajima kontaktirajte [email protected], a za specijalne ponude i rezervacije smeštaja kontaktirajte [email protected] ili +382 67 177 444.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor