Pretraga

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko

Tekst: BURO.

Neizdrž se penje do kulminacije, ne možemo da dočekamo da gradske vreline zamenimo šumom talasa, slanom kosom  i kapljicama lubenice po butinama. Jutra počinju polako, uz kafu, jednu pa drugu, u prtljagu brojimo samo kupaće kostime i sarong suknje, bosim stopalima izlazimo do balkona i uživamo u pogledu na more. (Ne, nikada nam neće dosaditi.) Ako ove sezone letujete u Evropi, iznajmite ove kućice na plaži za svoje parče raja.

BLUE CABANA 

Costa da Caparica, Portugal

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 1)

Ova kućica na plaži ostvariće vaše najluđe letnje snove. Smeštena nadomak vode, sa ogromnom terasom, belom ogradom i šarenim detaljima koji krase unutrašnjost, priziva visoke temperature, đuskanje na vrelom pesku i džin tonik u 12 popodne. Reč je o svojevrsnom dragulju, kako je u pitanju jedna od samo nekoliko starih ribarskih kuća na Costa da Caparici, koje se nalazi na manje od pola sata od Lisabona. Ugrabite svoju priliku što pre!

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 2)
Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 3)

BUQEZ

Pakoštane, Hrvatska

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 4)

Polako nam prerasta u hobi da svakog leta otkrivamo nove hrvatske kutke na obali. Na radaru za ovu sezonu nam je kabina Buqez, smeštena na privatnoj plaži duž Jadranske obale. Reč je o eko odmaralištu i vilama napravljenim od prirodnih materijala smeštenih u nacionalnom parku Kornati. Sveden i minimalistički dizajn se miluje sa prirodnim okruženjem, a svaka od prostorija u kućići gleda na vodu. Ne tražimo više od toga.

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 5)
Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 6)

SAN VINCENTE DE LA BARQUERA

Cantabria, Španija

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 7)

Smeštena u srcu Nacionalnog parka Ojambre, na litici koja gleda na plažu Gerra, San Vicente de la Barquera - jednostavna, udobna i šarmantna - savršeni je morski kutak. Ispred kućice nalazi se travnjak preko kog stižete do plaže, a mi lako možemo da zamislimo kako pravimo beskrajne krugove u  oba pravca čitavog avgusta. 

Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 8)
Iznajmite ove kućice na plaži i preselite se na more barem na kratko (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor