Pretraga

Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes!

Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes!

Tekst: BURO.

Leto nas navodi na obalu Katalonije i otkriva nam magiju starog ribarskog sela koja se krije nadomak Barselone: Siđes. Smešten u planinskom lancu Garraf na obali Sredozemnog mora, čiji obilazak je ujedno i atrakcija koju predlažemo da ne propustite, ovaj mali primorski grad je nečujno postao zvezda Katalonske obale. Odsedanjem u ovim vilama dobićete pun paket.

Vila Catallina

Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes! (фото 1)
Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes! (фото 2)

Villa Catalina smeštena je na 400 hektara privatnog osamljenog zemljišta i raspolaže sa 15 soba, privatnim bazenom, dvorištem, roštiljem i igralištem za decu. Najbolje od svega? Spektakularan pogled na vinsku regiju Penedes koja se smatra jednim od najboljih regiona za proizvodnju vina u zemlji. 

Vila Can Pares

Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes! (фото 3)
Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes! (фото 4)
Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes! (фото 5)

Can Pares je ekskluzivna seoska vila koja se nalazi u regionu El Garraf u Španiji. Datira iz 16. veka i na prvi pogled kupuje svojim arhaičnim šarmom. Vila raspolaže privatnim bazenom, opremljenom bibliotekom, pruža pogled na okean i to nije najbolje od svega! Do Can Paresa stižete vozeći se kroz vinograde, gde možete uživati u degustaciji lokalno proizvedenih vina.

Masia Victoria

Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes! (фото 6)
Leto nas navodi na obalu Katalonije, otkrijte čarobni Siđes! (фото 7)

Masia Victoria smeštena je na katalonskom imanju iz 15. veka. Promišljenim renoviranjem sačuvani su originalni detalji i duša ove zadivljujuće građevine. Drvena vrata vode do ulaza obloženog rekreacijama kultnih renesansnih slika i doprinose osećaju da odsetate u muzeju. Sve prostorije tvore intimnu atmosferu, a pogled sa terase će vas naterati da se u ovu vilu vratite i naredne letnje sezone.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor