Pretraga

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mesta za venčanje!

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mesta za venčanje!

Tekst: BURO.

Ponekada nam je dozvoljeno da maštamo, zar ne? Tada su beskrajni krugovi po Instagramu baš kao melem za dušu, obrnemo krug po svetu za manje od 15 minuta. U jednoj dokonoj patroli pronašli smo fantastična mesta za venčanje, ne kažemo da nam je sada to potrebno, ali zašto ih ne bukmarkovati (i razmišljati o idealnoj formaciji dekoracije za to mesto). Pokazujemo vam naše favorite od starih crkvi, vinograda, sve do proplanka na planinama. Inspirišite se i svoje venčanje učinite nezaboravnim.

Abbaye des Vaux de Cernay

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mesta za venčanje! (фото 1)

Hm, da li je okej da rečenicu započnemo sa - predivno? Pa, u ovom slučaju nemamo izbora! Ovo je zbilja jedno čarobno mesto, kada su venčanja u pitanju, moramo priznati da je izbor lokacije u starom francuskom zamku koji je nekada bio manastir prilično visoko pozicioniran. Vaux de Cernay je magično mesto gde se prepliću istorija i prirodne lepote. Zdanje je u potpunosti renovirano i prilagođeno novoj nameni, tako je podrum sada lounge, a nekadašnja spavaonica za monahe je sada restoran. Sama cermonija se može organizovati na otvorenom u sred sačuvanih ruševina starih osam vekova. Kažemo vam, predivno!

La Badia di Orvieto

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mesta za venčanje! (фото 2)

Znamo da je Italija fantastična, ali u slučaju hotela La Badia sve se diže na novi nivo, radi se o jednistvenoj lokaciji koja je nekada bila manastir, dok je danas to udoban hotel sa bazenom i teniskim terenom. Ono što je sjajno jeste da su ovde istorija i moderni elementni pomireni, dok se ceremonija može odigrati među originalnim zidinama, dotle gosti mogu biti smešteni u udobne sobe (ukupno ih ima 27) sa svim tehničkim neophodnostima. Realno, ovo mesto je definicija reči romantično.

George Peabody Library

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mesta za venčanje! (фото 3)

Ako ste ljubtelj književnosti ovo zdanje će vas sasvim sigurno oboriti sa nogu. Radi se o prilično spektakularnoj biblioteci u Baltimoru koja potiče iz XIX veka. Venčanje se može održati u centralnoj prostoriji „reading room“ između više od 300.000 naslova koji se tu čuvaju. Ova biblioteka je često na listi najlepših na svetu, i to ne slučajno. Police sa knjigama protežu se na šest nivoa, dok je atrijum dovoljno velik da primi oko dvestotinjak ljudi.

Villa Mangiacane

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mesta za venčanje! (фото 4)

Želite najbolje od Toskane? Pa, ozbiljno razmislite o ovoj vili koja se nalazi na 12 kilometara od Firence. Vila je orginalno sagrađena u XV veku i kompletno je renovirana, tako da je to danas veoma luskuzno prenoćište koje se tehnički sastoji iz dve kuće, koje se mogu iznajmiti i odvojeno u zavisnosti od veličine venčanja, kapacitet obe kuće je do 60 gostiju što je sasvim dovoljno za božanstveno venčanje u srcu Toskane. Imanje je okruženo sa 250 hektara šume masline i vinograda. Apsolutno nestvarno.

Rocky Oaks

Na Instagramu smo pronašli najgenijalnija mesta za venčanje! (фото 5)

Kada vidite ovu lokaciju sasvim je moguće da vam jedina reakcija bude – wow! Ovo je jedno od najlepših mesta u Kaliforniji za venčanja. Nudi spektakularan pogled od 360 stepeni na okean, dolinu i vinograde. Ali uprkos tome, uspeva da ima intimnu atmosferu, toliko intimnu da će vam delovati da ste vi i vaši prijatelji jedini na svetu. Super romantično!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor