Pretraga

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti

Tekst: BURO.

Ako od letovanja želite opciju da imate dovoljno bogat sadržaj vreme je da isprobate Portonovi rizort ponudu. Radi se o rizortu koji je kreiran tako da zadovolji svačije ukuse i apetite i pri tome svima ponudi najviši mogući kvalitet baš na kakav su navikli kod kuće. Over the top je krilatica koja ovde vlada i svi gosti mogu uživati u sadržaju koji je toliko raznovrsan da će dani na moru proleteti u zabavi i u uživanju. Naravno da smo mi tu za vas, kako bismo vam uštedeli vreme za istraživanje i sklapanje plana. Zato smo pripemili predlog kako da potrošite jedan sjajan produženi vikend na obali. Pratite naše smernice i čeka vas fantastičan provod, ali i gastronomska avantura koje ćete se dugo sećati. Predlažemo nekoliko dana već sad u julu, maksimalni užitak čeka na vas!

PORTONOVI BEACH CLUB

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 1)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 2)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 3)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 4)

I odakle krenuti? Pa naravno sa plaže! Cele godine smo čekali ovo doba kada je najlepši život pored vode i zato želimo da što više vremena provedemo sa stopalima uronjenim u sitan pesak. A još ako pri tome možemo da uživamo u vrhunskim zalogajima i savršeno ohlađenim pićima, našoj radosti nema kraja! Dok hvatate boju Portonovi Beach Club osoblje je tu da odgovori na sve želje, od finih zalogaja posebno osmišljenih za visoke temperature (kuhinja kombinuje uticaje Mediterana i Azije), sve do atraktivnog izbora koktela i pića. Ovaj klub je moguće i zakupiti za neki poseban događaj, tako da ako imate viziju za zabavu sa svim svojim omiljenim prijateljima, samo napred.

SQUARE

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 5)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 6)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 7)

Ako želite da se „umuvate“ u gužvu primorskog mesta neizostavno morate rezervisati svoje mesto u restoranu Square koji se nalazi na trgu u marini. Radi se o elegantnom prostoru koji vam pruža priliku da ponesete svoju najboblju haljinu, ili možete biti kul i zauzeti neko od mesta za dugačkim šankom. Ako ste za više casual iskustvo, restoran raspolaže velikom baštom gde možete vežbati sport people watching i upijati život koji tu buja.

ROMEO & JULIET

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 8)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 9)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 10)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 11)

Svi romantici, pažnja! Oživite svoju ljubav tako što ćete zakazati dejt u restoranu Romeo & Juliet. Kako oni kažu, nude mesto za aposlutno mediteransko uživanje u Portonovom. Najukusnije italijanske poslastice, koje za vas pripremaju svjetski poznati kuvari, uz vrhunska vina iz celog svijeta, stvoriće intimnu atmosferu koju ćete uvijek pamtiti i kojoj ćete čeznuti da se vratite. Sa spektakularnim pogledom na more i planine, Romeo & Juliet će vas povesti na nova magična mesta, gde možete uživati u kombinaciji hrane, vina i umetnosti.

Godo

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 12)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 13)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 14)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 15)

Sladoled je neizostavan deo leta, a kada taj sladoled nosi italijanski pečat, ukusi se izdižu na novi nivo. Bar Godo Piacere Italiano osnovan je 2018. godine po viziji Branda De Bastiania i Olsija Sale, dva renomirana svetska stručnjaka iz sveta međunarodne distribucije visokokvalitetnih sastojaka i zaljubljenika u najfinije poslastice. Rezultat? Više od 20 kremastih ukusa sladoleda, sveže palačinke sa preukusnim prelivima i prava italijanska espresso kafa. Potpuno u skladu sa imenom bara - naime, na italijanskom jeziku, “godo” znači „osećaj zadovoljstva”, a „piacere Italiano” znači „zadovoljstvo Italije”. Nemojte ga propustiti.

PERLA SQUARE PORTONOVI

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 16)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 17)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 18)

Restoran Perla Square Portonovi smešten je u jedinstvenom ambijentu, okružen stablima maslina i prijatnim zvukovima fontane koja krasi trg na kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke. Jelovnik je inspirisan lepotom koju ćete pronaći u Portonovom—spojem mediteranskog, tradicionalnog i modernog. Pažljivo birani autentični proizvodi iz malih sela smeštenih u zaleđu Herceg Novog daju pravi ukus crnogorske kuhinje! Na meniju su sveži plodovi Jadranskog mora, biftek koji je prošao kroz proces suvog zrenja od 35 dana, kao i najbolja vina i ručno pravljeni kokteli. Prava gastronomska poezija!

Maison du Monde

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 19)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 20)

More je sinonim za opuštenu atmosferu i zabavu, a lounge bar Maison du monde prva je adresa upravo za to. Živa muzika, ukusna hrana, piće, nargile i cigare, daju ovom mestu kosmopolitski duh, u skladu sa imenom koji su vlasnici za njega i odabrali: ovo je kuća sveta, kuća u kojoj su svi uvek dobrodošli. I kojoj se svi uvek rado vraćaju.

Koffein

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 21)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 22)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 23)

Poznata kafeterija Koffein osnovana je 2013. u Beogradu, kao jedinstveni spoj kafića sa sveže pečenom kafom, prodavnice vrhunskih čajeva i bara sa sveže ceđenim sokovima. Koncept je osvojio srpsku prestonicu, a njihovu ispostavu sada možete pronaći i na ekskluzivnoj adresi u Portonovom. Osim vrhunskog uživanja za sve koji vole kafu, u njemu će se pronaći i zaljubljenici u enterijer zato što je čitavo unutrašnje uređenje osmišljeno i rađeno je po meri, kao spoj tradicionalnog izgleda kafića i elemenata moderne ulične umetnosti, upotpunjen odabranom ambijentalnom muzikom za potpuno uživanje.

TAPASAKE CLUB

Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 24)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 25)
Otkrijte neverovatnu ponudu Portonovi rizorta, ovo su restorani koje morate posetiti (фото 26)

Ovo je restoran na bazenu hotela One&Only koji morate uvrstiti na svoju must visit listu. Do večernjih sati uživajte u raznovrsnim ukusima Japana dok se atmosfera pored bazena dovodi do usijanja. U samom srcu rizorta One&Only Portonovi, Tapasake Club je najiščekivanija destinacija na obali Crne Gore, koja kombinuje inspirativne ukuse sa zadivljujućom zabavom i svjetski poznatom uslugom. Tapasake Club se razvio kao jedinstveni koncept – s jelima u stilu tapasa s uticajem savremene japanske kuhinje, od laganih, ukusnih plata sušija i sašimija do sevičea i karpaća. Uz bogat izbor marinirane ribe i mesa spremljenih na ćumuru, zajedno sa salatama, povrćem u tempuri i kretivnim malim tanjirima, napravite pauzu i prepustite se slasnim zalogajima dok uživate u bazenu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor