Pretraga

Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje

Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje

Tekst: BURO.

To je to, stigli smo do krešenda letnjih temperatura, termometar se lagano topi, a sa njim i naša koncentracija i volja za životom na asflatu. Kada se izjednače spoljašnja i temperatura tela jedno je rešenje, brzi beg na obalu. A ima li šta bolje od činjenice da možete krenuti iz Beograda i već za sat vremena se čekirati u svoju sobu sa pogledom na more?! Dok se krijemo ispod klime, samo možemo reći da nam na pamet ne bada baš ništa bolje. To je zaista najsavršenije rešenje kada mozak prokuva i kad sve što želimo da nam treperi pred očima jeste plava linija horizonta gde se nebo spaja sa morem. Realno, ne tražimo previše? Blistavo, elegantno, sofisticirano jesu epiteti kojima možemo opisati Portonovi rizort i hotel One&Only. Dodajemo i opise blizu i zabavno i realno već se pakujemo za brzopotezni vikend na moru.

Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 1)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 2)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 3)

One&Only Portonovi je među najposebnijim draguljima koje nudi crnogorska obala i svojim gostima pruža užitak plus. Recimo to ovako, ako vam je potrebno mesto gde će se brinuti o vama, gde ćete ostvariti sve svoje gastronomske ideje i gde ćete upiti dovoljno sunca i lepote da se neustrašivo posle možete uhvatiti u koštac sa životom, onda neizostavno morate i ovu lokaciju dodati na svoju travel listu.

Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 4)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 5)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 6)

Kada se na ovom mestu dizajniranom za opuštanje vratite na fabrička podešavanja, vreme je da istražite šta nudi Tapasake klub na bazenu. On se razvio kao jedinstveni koncept – s jelima u stilu tapasa s uticajem savremene japanske kuhinje, od laganih, ukusnih plata sušija i sašimija do sevićea i karpaća. Uz bogat izbor marinirane ribe i mesa spremljenih na ćumuru, zajedno sa salatama, povrćem u tempuri i kretivnim malim tanjirima, napravite pauzu i prepustite se slasnim zalogajima dok uživate u bazenu. Ono što je sjajno jeste da je upravo ovo mesto centar zabave i u toku leta očekuju se brojna gostovanja muzičkih zvezda koji će sve podići na novi nivo. Očekuju nas nastupi muzičara i DJ-eva kao što su: Angelliina, Hugel, Nika Turković, Mark Knight...

Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 7)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 8)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 9)

Užitak je i samo sedeti u brižljivo uređenom vrtu, ili na peščanoj plaži, ali oni su želeli da od tog prelepog mesta naprave lokaciju za uživanje u baš svim čulima! U sklopu hotela postoji luksuzan spa centar.Radi se o partnerstvu sa kompanijom Chenot koja je najveća preporuka kada je u pitanju wellness sadržaj. Spa je izuzetno velik, a vrlo je široka i lepeza usluga koju nude. I pre nego što se zaputite u neku od soba za tretmane (ima ih 28) ostaćete oduševljeni unutrašnjim bazenom u kome postoje niše obložene sitnim mozaik kamenom u bojama zalaska sunca koje se u odsjaju spajaju sa vodom. Instagramatičnost? 20 od 10!

Nakon početne faze konsultacija i naprednih dijagnostičkih testova od strane medicinskih profesionalaca, gosti Chenot centra dobijaju jedinstveni program koji uključuje konsultacije o ishrani, detoks menije, rasporede fitnesa, ciljane spa tretmane, aktivnosti oslobađanja od stresa i još mnogo toga. Opcije programa uključuju napredne i temeljne detoks programe za dubinsko pročišćavanje tela, kao i kraće opcije za goste koji traže spoj wellness-a i opuštanja. Gostima su na raspolaganju i pojedinačni Chenot Espace tretmani koje su izradili relevantni stručnjaci.

Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 10)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 11)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 12)
Savršeno mesto za vikend beg: Hotel One&Only u rizortu Portonovi je stvoren za apsolutno uživanje (фото 13)

Idealan morski beg je zahvaljujući ovoj morskoj destinaciji udaljen samo jedan kratak let. Predlažemo da vežbate spontanost i već sada pošaljete poziv omiljenim prijateljima u Whatsapp grupama, u kofer ubacite bikini, pasoš i karticu. Uživanje čeka na vas, srećan put!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor