Pretraga

Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip

Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip

Tekst: BURO.

Najavama je došao kraj, došlo je vreme za pakovanje kofera - red pruga, red kupaćih kostima, neizostavnih belih kompleta koji vladaju ovom sezonom i spremni smo za letnji trip. I to girls trip. Predlažemo vam savršene lokacije, okupite drugarice i mapirajte svoju destinaciju.

Hvar

Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip (фото 1)

Magija Hvara daleko se čuje, pa se ovo ostrvo godinama unazad nalazi na listi preporuka eminentnih časopisa kao što su Vogue i Code Condé Nast Traveller. Od modernih vila do starih kamenih kuća - ponuda smeštaja je šarenolika i praćena bajkovitim plažama i izvrsnom gastro ponudom. Kao glavni saputnik noći naći će vam se džin Hvar22, koji su zajedničkim snagama stvorili Križan Pavić i Juraj Bartolić i (ne pitajte kako) znamo da će vama i ekipi pomoći u stvaranju uspomena koje ćete prepričavati do sledećeg letovanja.

Kotor

Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip (фото 2)

Ovog leta predlažemo jednu turu koja ne iziskuje dane planiranja i putovanja. Destinacija: Bokokotorski zaliv. Mistične zidine, Bajova kula, jedna od najlepših plaža u Crnoj Gori i novi Blue Kotor Bay hotel - pun paket je pred vama, zgrabite ga.

Valensija

Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip (фото 3)

Koja država više vrišti večito leto nego Španija? Ove sezone predlažemo da pikirate Valensiju, jer tamo vas čekaju najlepše plaže, impresivna arhitektura, gomila muzeja i bogat noćni život. Suštinski, sve ono što tražite od jednog putovanja sa drugaricama.

Amalfi obala

Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip (фото 4)

Obala sve glasnije zove, a ima li lepše od Amalfijske? Pakujte karnere i pruge, pustite osećaju da vas nosi, zasutavite se kod svake tezge, uslikajtu svaku šarenu fasadu, ručajte i večerajte pastu i vino i neka jedina mantra bude: dolce vita.

Pariz

Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip (фото 5)

Pariz je neizbežna preporuka u svako doba godina i bilo kakvom obliku putovanja. Aktivirajte espreso klub u društvu kroasana i glasnog smeha, ali usput ne zaboravite da zagrebete za onom skrivenom čarolijom ovog grada, ali da je ne kvarimo, puštamo da do nje stignete bez naših preporuka.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor