Reed diffuseri iz Zara Home kolekcije koji unose leto u dom

  16.05.2024.
  RECOMMENDED

  Kada je reč o opštem osećaju u domu tokom leta, pored živahnih boja, dekoracije i oživljavanja prostora, idealan način da postavite atmesferu u domu jeste i putem Reed diffusera. Idealan način da vaša okolina dobije potpun šmek. Takođe, diffuseri su naš prvi izbor zbog toga što su veoma efikasni kada je reč o kontinuitetu mirisa, dok ujedno ne morate često da ih menjate s obzirom na to da se ne troše brzo. Smatramo da su idealni za leto zbog toga to mirišljave sveće ipak čuvamo za hladne dane, dok su nam diffuseri rezervisani za momente u kojima bi nam bilo koji vid toplote bio suvišan.

  Takođe, diffusere možete lako premeštati po prostorijama, a zbog svog jedinstvnog izleda neretko čine i odličan dodatak dekoraciji. Kada je reč o Zara Home kolekciji, njihovi proizvodi su po našem mišljenju idealan izbor ukoliko želite da spojite lepo i korisnio.

  Isprobali smo više različitih proizvoda iz njihove zaista raznovrsne ponude i donosimo one za koje verujemo da zaista svojim mirisom unose poznatu notu leta.

  464bf1c52aaf8f894fd1141f7810220a
  diffuseri

  TOP 5: ZARA HOME DIFFUSERI

  Luminous Saffron | Miris koji odiše esencijom šafrana. Ali poseduje i određenu notu toplote zahvaljujući opuštajućem tamjanu. Srednje note cvet šafrana upotpunjen je elegancijom pačulija. Donje note pružaju bogatu i postojanu bazu sa belim mošusom i raskoši sandalovine. Diffuseri poput ovog čine odličan izbor.

  9445000305 2 1 2

  White Lotus | Cvetna aroma u kojoj dominira cvet lotosa i ljubičice sa notama mandarine i drveta koje stvaraju toplu atmosferu. Ovo je idealan izbor za one koji zaista žele da osete tropski, ali nežan miris u svom domu, posebno ukoliko ste ljubitelj citrusnih nota.

  8464000601 2 1 2

  Vibrant Rose | Okarakterisan kao kontrast svetla i senke, senzualnosti i magije, poput noći u ružičnjaku. Elegancija ruže centifolia pojačana je magnetnim notama pačulija i zarazne vanile. Miris koji budi želju i tajanstvenost. Ukoliko je vaš dom uređen u hladnijim tonovima, ovaj miris će čitavu enterijer priču zaokružiti na poseban način.

  8429703819 2 7 2

  Clowdy Flower | Ovaj diffuser prati miris sočnih krušaka, koji se stapa u vazduhu sa čistim, zaraznim zelenim notama. Srednje note otkrivaju magnetizam irisa obavijen senzualnošću jasmina. Paletu aroma zatvara kristalni miris mošusa. Idealan za one koji vole da im dom miriše na sveže i ženstveno okruženje.

  4420000072 1 1 2

  Ambery Bloom | Zaista jedinstvene i snažne drvenaste note otkrivaju svoj privlačan miris koji ističe i ukrašava veličanstvena vanila. Ukoliko zamišljate svoj dom u stilu filmova devedesetih snimanih u Toskani, ovaj izbor je nešto sa čim ne možete pogrešiti.

  6448000735 2 1 2

  Foto: Zara Home

  Saznaj više:
  Povezani članci: