Zbog čega je Rose Vibrator ZALUDEO podjednako i muškarce i žene?

  23.02.2024.
  RECOMMENDED

  Društvene mreže, posebno TikTok, danima unazad obasipa nas videima u kom se jedna sex igračka posebno ističe. Reč je o Rose Sex Toy igrački koja je kako zbog svog jedinstvenog i ženstvenog izgleda očarala žene širom sveta, da bi kasnije demonstrirala da njen izgled nije takav kakav jeste bez razloga.

  ROSE

  Napravljen da podseća na ružu, nudi diskretnu, ali primamljivu dodatak vašem spavaćem repertoaru. Dostupan u nizu boja, uključujući crvenu, roze, ljubičastu, plavu i crnu za one koji su privučeni mračnom privlačnošću, ovaj igračka obećava da će vaše zadovoljstvo podići na nove visine.

  Izrađen od medicinskog silikona i skroman u veličini, Rose Toy može da se ponosi opcijom sa čak sedam moda usisavanja i masaže prilagođenim vašim željama i potrebama. Bez obzira da li žudite za kontinuiranom stimulacijom klitorisa ili preferirate pulsirajuće ritmove, ova igračka odgovara na svaku vašu želju samo jednim dugmencetom.

  0a1b26926b056276797dfe48fc4d57f6

  Oni koji preferiraju jače vibracije, neizmerno su zadovoljni jačinom ovog naizgled nežnog vibratora. U roku od nekoliko trenutaka, telo odgovara na neprekidan izvor senzacija, kulminirajući u talasima zadovoljstva koji ostavljaju bez daha. Reakcije ljudi koji su ga koristili kažu da postižu vrhunac za vrhuncem…

  A šta zaista izdvaja Rose Toy?

  Ne zaboravimo na inovativan dodatak ruže, a reč je naravno o stabljici. Ovaj funkcionalan dizajn nudi očaravajuću fuziju cvetne elegancije i erotike. Uparen sa dildo-om, pruža dualno iskustvo stimulacije koje je okarakterisano kao do sada nedoživljeno. Dildo, iako ne deluje impresivno veličinom, pruža zadovoljavajuću punoću užitka dok ruža radi svoju magiju na klitorisu. Rezultat? Orgazmi koji se čine dublji i intenzivniji nego ikad ranije.

  Dakle, vredi li ulagati u Rose Toy? Bez sumnje.

  93baa0cfe56e03d81ba54bbb5f1fc0d2

  Bez obzira da li tražite diskretno zadovoljstvo tokom pauze rada od kuće ili žudite za brzim stimulansom, ova igračka nudi stil i suštinu onoga što jedan vibator treba da poseduje.

  Ima li tu mesta za muškarce?

  Odgovor je, naravno. Rose Toy je postala omiljena igračka muškaraca takođe. Ona, naravno, čini i deo njihovog „dela posla“ još lepšim i jednostavnijim. Zbog specifičnog dizajna Rose Toy igračke i na njima je da odaberu više načina kako mogu vaš odnos dodatno obogatiti. Baš zbog čak 7 različitih nivoa jačine vibracija, ova igračka postaje njihov najbolji saputnik u tome da vas zadovolje.

  7eee81a20c47d0ab84ff3d8a5eb01e46

  Foto: Amazon; Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: