Let’s Talk About SEX Baby: Seks igračke i od kojih treba početi

30.12.2023.
RECOMMENDED

Seksualno uživanje (i istraživanje) ne dolazi samo kroz odnos između dvoje ljudi. Veliki deo seksualnog užitka počinje od odnosa prema svom telu, upoznavanje sa svojim potrebama i željama. Ovome svedoči rastuća industrija seks igračaka, ali i činjenica da čak 80% žena poseduje seks igračku kao i preko 70% muškaraca.

Velika zainteresovanost za ovakve proizvode znači da možete da birate šta hoće – bilo da je za vas, za partnera ili za vaše zajedničko uživanje. Pre svega, ovo je dobra početna tačka za eksperimentisanje.

Ovo je selekcija najboljih seks igračaka na tržištu (i još po nešto).

LELO Soraya

SORAYA2 AQUA min removebg preview
Ovo je vibrator koji istovremenom stimuliše G-tačku i klitoris od LELO, jedan od najpoznatijih (i najkvalitetnijih) brendova za seks igračke.

Maude Drop

drop grey 01 removebg preview
Diskretan masažer od brenda Maude je malo manji od veličine šake i može se koristiti za celo telo.

Lovehoney Rose

Lovehoney Rose Clitoral Suction Stimulator removebg preview
Ovaj klitoralni stimulator je naštimovan na 10 vrsta uživanja, a postao je i TikTok favorit ove godine zahvaljujući prelepom dizajnu.

LELO Sona Cruise

5 removebg preview
Još jedan proizvod od LELO, Sona Cruise je jedan od njegovih najpoznatijih. Izrađen je od jednog komada silikona vrhunskog kvaliteta, izuzetno je lagan za čišćenje i mekan na dodir. 

Satisfyer Mini Sparkling Darling

SATISFY122 removebg preview
Ukoliko želite da krenete od nečega tradicionalnije, ovaj mini bullet vibrator je dobra početna tačka.

Maude Burn no.2

Maude BurnNo2 Candle Overhead grande removebg preview
Za kraj, postoje različiti proizvodi u ponudi (izvan kategorija vibratora, itd.). Sveća od sojinog masažnog ulja je namenjana za obostrano uživanje.
Saznaj više:
Povezani članci: