Od SERVIN’ SEX do GIRLS GOTTA EAT: Podkasti koji mogu poboljšati vaš seksualni (i dating) život 

26.12.2023.
RECOMMENDED

Bez obzira na to da li tražite nešto pametno da slušate na putu do posla ili kinki glas koji govori o skrivenim željama, fantazijama, seksualnim praksama ljudi širom sveta, podkasti o seksu i ljubavnim vezama sjajan su alat ne samo da začinite svoj ljubavni život, već i da otkrijete nešto (novo) o drugima.

Svojevremeno je fenomenalnu emisiju o tome napravila manekenka Cara Delevingne, Planet Sex With Cara Delevingne, ali na spotify-ju postoji čitava sex positive zajednica, od koje možete da čujete toliko zanimljivih stvari. Predstavljamo pet podkasta koji su se izdvojili sadržajem i posećenošću, a ispod imate listu od još deset, koje bi trebalo da poslušate.  

Servin’ Sex

Prvi podkast o seksu platforme Hypebae, Servin’ Sex, predstavlja odu onima koji su najviše ućutkivani: seksualno pozitivnim ženama. Voditeljka je Gigi Fong, urednica kategorije o seksu na Hypebaeu, u svakoj epizodi slavi stručnjake i kreativce iz seksualne industrije koji pomeraju granice. Od načina kako unaprediti svoj seksualni život do neprijatnosti plastične hirurgije – ovde ništa nije zabranjeno. 

CockTales: Dirty Disscusions

Kiki Said So i Medinah Monroe nalaze se u različitim fazama ljubavnih života – jedna je sama, dok je druga u ozbiljnoj vezi. Obe dele svoja iskustva o datingu i vezama bez filtera, i razgovaraju o najnovijim događajima u svojim seksualnim životima.

Doing It

YouTuberka Hannah Witton u serijalu Doing It! vodi otvorene i iskrene razgovore sa specijalnim gostima – kako je to imati seks kad ste osoba sa invaliditetom, kako izgleda seksualno obrazovanje u školama… U iskrenim i pre svega vedrim razgovorima, gosti dele svoja lična iskustva o seksu, menstruaciji, trudnoći…

F**ks Given  

Svake nedelje, youtuberke Come Curious (Florence Barkway i Reed Amber) u F**ks Given pozivaju gosta sa kojim razgovaraju o svojim bivšim seksualnim partnerima. Nijedna epizoda nije cenzurisana, a voditeljke detaljno prolaze sa svakim gostom kroz njegova najbolja i najgora iskustva.

Kinda Dating  


Natasha Chandel analizira pitanje posvećenosti u današnjem svetu. Ako se teško otvarate, prepuštate, dejtujete, ako imate problem sa tim da shvatite da li ste u vezi ili ne, kuda idete sa sadašnjim partnerom, ovo je podkast za vas, koji bi slobodno mogao da se prevede kao – podkast o vezama.

A evo još 10 podkasta na koji treba da obratite pažnju: Sex with Emily, Black Widow, Dyking Out, Food 4 Thot, Girls Gotta Eat, Inner Hoe Uprising, The Heart, Head South Radio, Whoreible Decisions, Professional Goddess Podcast.

Saznaj više:
Povezani članci: