Ove 3 lokalne organizacije će zauvek promeniti vašu FITNESS RUTINU

Ovu godinu su obeležile fenomenalne lokalne grupe koje su se posvetile zdravom životu i kreiranju zajednice kroz vežbanje. Predstavljamo naše favorite.
25.12.2023.
RECOMMENDED

Svi znamo da velike promene ne dolaze u trenutku kada otkuca ponoć za doček nove godine. One ne dolaze ponedeljkom, ni petkom, već onog momenta kada se odlučimo da ćemo da ih sprovedemo – a to je sada.

Ukoliko ste vi, kao i mi, zainteresovani za fitness reset ili vam je prosto dosadio odlazak u teretanu koji je iz zadovoljstva prešao u suvoparnu rutinu, predlažemo ove alternative u rutini vežbanja.

Vezbanje rutina 1
@bravehearts_club

Bravhearts Club je pretvorio i one koje su to najmanje očekivali u ozbiljne trkače. Uz treninge koji se održavaju tri puta nedeljno, ekipe iz različitih delova grada se okupljaju kako bi savladali ovaj naizgled jednostavan vid vežbanja. Bilo da ste početnik, te biste se opredelili za Fundamental Running paket ili imate prethodnog iskustva, pa ste pre za Progressive Running ponudu, ekipa koja stoji iza Bravehearts će vas motivisati da osveženi sagledate šta znači biti trkač. Pored trčanja, u ponudi imaju organizovane treninge za nordijsko hodanje i basket.

Vezbanje rutina 2
@foton_yoga_studio

Mladi joga studio iza kog stoje instruktorke Olivera Marjanović i Jovana Kruščić Ninčić je prava oaza za svakoga ko želi da se oproba (ili usavrši) u jogi. Možda ste već prisustvovali njihovim treninzima na Piknik događajima tokom letnje sezone, ali za one koji nisu, atmosfera u Foton Yoga studiju (koji se nalazi na Dorćolu) je zaista jedinstvena – mirno, inkluzivno i inspirativno.

Vezbanje rutina 3
@skyflex.bg

Ovaj ladies only studio bavi se plesom na šipci, egzotičnim plesom na šipci, aerial jogom i intenzivnim istezanjem. Premda postoji mnoštvo studija posvećenim plesu na šipci, Sky Flex se (pored fizičkog dela treninga) bavi i radom na samopouzdanju i slobodnom izražavanju kroz pokret tela. Good vibes zagarantovani!

Saznaj više:
Povezani članci: