Ovo su najpopularniji sanovnici za one koji vole da tumače snove

  17.05.2024.
  RECOMMENDED

  Svako od nas sanja, svako od nas se na različite načine suočava sa svojom svesti i podsvesti. Jedan od načina na koje ljudi uspevaju da protumače svoja osećanja, misli i puteve kojima je njihovo podsvesno kreće jeste upravo preko snova i objašnjenja iz sanovnika. Mi smo ovom prilikom izdvojili sasnovnike koji su do sada okarakterisani kao tačni, a mogu se pronaći u svim bolje snabdevenim knjižarama. Ukoliko ste u prilici u kojoj su vaši snovi živi, a voleli biste da čujete i originalna značenja iz knjiga, a ne samo putem interneta, onda je vreme da odaberete svoj izvor objašnjenja snova.

  Sanovnici koje smo izdvojili i sami smo imali prilike da izlistamo!

  sanovnici

  BURO. PREPORUKA: SANOVNICI

  Sanovnik – Najpouzdaniji vodič kroz tajne snoviđenja

  Ovaj sanovnik predstavlja smernicu, putokaz kako bismo lakše razumeli snove. Međutim, simbole treba da čitamo i shvatamo na specifičan način, jer će nam samo tako snovi pomoći u našoj potrazi. U toku dana percipiramo stvari kojih nismo svesni, ali ih se zatim setimo u snu, kada su telo i duh potpuno opušteni. Odgovori na pitanja i rešenja za naše probleme pojavljuju nam se upravo tada i snove ne smemo da zanemarimo. Zašto ne bismo iskoristili ono što nam poručuje naša podsvest? Ukoliko želite da se posvetite tumačenju na adekvatan nalin, ovo je najpopularniji izbor sa razlogom.

  Veliki sanovnik i tumačenje snova – Maja Protić

  Veliki broj većih knjižara ima ovaj sanovnik u svojoj ponudi, a svako ko se bolje razume u horoskop i tarot karte preporučiće vam da se okrente ovom sanovniku. Maja Protić uz svaki simbol iz snova nudi i jedinstvena i detaljna objašnjenja, te ukoliko imate veoma specifične i tačne snove preporučujemo da se ipak okrenete ovom sanovniku. Maja Protić poznat je autor kod ljubitelja alternativnog i holističkog pristupa životu. Sanovnici poput ovog predstavljaju idealnu sredinu.

  Sanovnik od A do Ž – Laura Tuan

  Ovo je jedan od onih sanovnika od kojih se počinje. Kažu da, ukoliko ne sanjate ništa dugo, potiskujete svoju prirodu i ne suočavate se sa stvarima iz svog realnog života. Da li je to zaista tečno, ne znamo da odgovorimo. Jedno je sigurno. Ukoliko ste početnik ili ne želite duboko da zalazite u značenje snova, ovaj mali ali opet sadržajan sanovnik idealan je za vas. Sanovnici za početnike su uvek najzabavniji.

  52e1df320768ec7a944838d45f3c2723

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: