Šta je Tube Girl Level samopouzdanje i kako da ga postignete?

  01.03.2024.
  RECOMMENDED

  Zaista smo došli u situaciju da obrađujemo nove trendove koji mahom potiču sa TikTok-a, i hteli mi to da priznamo ili ne, izgleda da je došlo vreme da prođemo kao društvo kroz određen vid transformacije i naučimo-usvojimo određene, nove, načine ponašanja.

  Jedan od njih je Tube Girl Level samopouzdanje. Nastao kao posledica video klipova koji kruže društvenim mrežama u kojima devojke i žene kroz ples, lepe outfit-e, interesantne melodije (najčešće popularne pesme) slave svoju lepotu, mladost i ženstvenost. I zaista, ovo jesu stvari koje bi trebalo slaviti. No, da li je i vi slavite?

  tube girl level

  Ukoliko zamišljate sebe, kako šetate ulicom puni samopouzdanja, pa možda čak u tom momentu napravite spontano i koji plesni korak. Živite, radite i družite se sa osećajem veselosti i pripadanja ovom društvu i svetu. Mi znamo kako da postignete takav osećaj, i ukoliko težite ka tome postanete jedna od Tube Girl-Level devojaka koje slave svoju ženstvenost i posebnost.

  c2c5d66bcc6e95dd2995cc40a7dfe59a

  U slučaju da se pitate kako smo došli do ovih saznanja, odgovor je veoma jednostavan. Slušali smo popularne TikTok-erke i od njih prepisali par saveta za koje smatramo da su relevantni.

  Tube Girl Level

  Ne čekajte sreću, kreirajte je sami

  Znate kako kažu. Sreća može da dođe i onda kada vi samo odlučite da ćete biti srećni. U slučaju da ste u takvom položaju. Ako osećate da je na redu „još jedan običan dan“, preokrenite to u svoju korist. Fokusirajte se na sebe, na lepo. Budite zahvalni. Plešite uz muziku, slušajte energične i vesele tonove, obradujte sebe sitnicom. Ovo je možda već „izlizan“ savet. Ali, verujte nam na reč, radi.

  Nemojte overtinkovati

  Overtinkovanje ubija sreću. To ste verovatno do sada i sami osetili na svojoj koži. Ukoliko želite da podignete samopouzdanje, pokušajte da smirite svoje misli. Postoje različiti načini kako možete pokušati da postignete mir u svojoj glavi.

  Fake it ’til you make it.

  Nemate samopouzdanja i energije jer smatrate da trenutno niste „najbolja verzija sebe“? Onda je možda vreme da se okrenete svojim ciljevima, željama i krenete da živite u skladu sa tim. Fejkujte dok ne postignete željeni efekat. Ovo je savet koji je mnogima, ali i namam samima pomogao da postanemo najbolje verzije sebe i ostvarimo svoje želje i ciljeve.

  Zapamtite, nikoga nije briga

  Za sam kraj, savet koji bismo dali mlađima sebi. Nikoga zaista nije briga. Ponašajte se u skladu sa svojom energijom ma kakva god da je. Budite posvećeni sebi i onome šta vama prija. Ne pristajte na manje od onoga što smatrate da zaslužujete, ili na manje od onoga što želite za sebe. Živite u skladu sa intuicijom.

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: