YOUniversity: Širok spektar mogućnosti ZA STUDENTE, kroz tehnološke inovacije i fenomenalne nagrade 

Postani deo ekskluzivnog YOUniversity kluba!
16.11.2023.
RECOMMENDED

Tokom prethodne godine kompanija Samsung pokrenula je YOUniversity, platformu koja nudi studentima širok spektar mogućnosti. Na ovaj način se studentima olakšava pristup informacijama i pomaže im da ostanu povezani sa svojim kolegama, profesorima i porodicom. 

60C80F33 BDDF 4361 9F98 096524225207 2
169648BE DF42 4B49 99F7 9463E577CA67 2

Početkom ove akademske godine, kompanija Samsung ponovo je počela sa realizacijom aktivnosti koje će i brucošima i apsolventima omogućiti lepši početak školovanja. Registrovani korisnici platforme mogu da se prijave za Try and Buy, odnosno sedmodnevnu besplatnu probnu verziju novog neodoljivog Samsung Galaxy Z Flip5 preklopnog pametnog telefona ili telefona serije Galaxy S23

090 Galaxy flip5 hands on lavender LI 2

Uz izabrani telefon, studenti će moći da isprobaju i novi Galaxy Watch6 pametni sat i da kroz odličnu povezanost ova dva uređaja upoznaju svoju dnevnu rutinu i podignu je na viši nivo praćenjem sna, raznim sportskim aktivnostima i svakodnevnim poslovima. 

U narednim mesecima, platforma nudi studentima zanimljive aktivnosti i mogućnosti da osvoje sjajne nagrade. Sakupljanjem poena na sajtu studenti mogu da ostvare razne nagrade i popuste. 

001 galaxy watch6 watch6 classic combo kv

Realizaciji samog projekta pomažu i studentske organizacije kao što su ESTIEM, Unija studenata FON-a, E-Kom Seminar studenata Ekonomskog fakulteta, Studentska Asocijacija Nova i INO Edukacije. 

Svrha platforme je da mlade upozna sa Samsung tehnološkim inovacijama i omogući im da testiraju nove uređaje. Sve što studenti treba da urade je da se registruju na sajtu YOUniversity i otkrivanje novih tehnologija može da počne. 

Saznaj više:
Povezani članci: