Stigla je NOVA adidas x Wales Bonner kolaboracija, a ovo izdanje SAMBA patika je MUST-HAVE

10.11.2023.
RECOMMENDED

Jedan od adidasovih najuspešnijih poduhvata bila je saradnja sa britanskom kućom Wales Bonner 2020. godine. Tadašnji model Samba patika je rasprodat, a saradnja je doživela veliki uspeh. Stoga nas ne čudi što su se odlučili za još jednu saradnju, a kolaboracija je izašla pre nekoliko dana.

Adidas Wales Bonner 1

Kolaboracija ulazi u adidasovu arhivu, rekonstruišući vintage izgled za sadašnje generacije. Dizajn predstavlja elegantan pristup sa neutralnim nijansama, istražujući 70-te i 90-te kroz atletsko odevanje. Kolekcija uključuje smeđe, sive i krem ​​trenerke od velura sa kontrastnim natpisom Three Stripes i Wales Bonner. Tu si i asimetrična pletiva sa zelenom postavom i preppy verzija sa dvobojnim okovratnikom.

Što se tiče obuće, adidas i Wales Bonner nastavljaju sa Samba dizajnom. Predimenzionirani jezik koji je karakterističan za dizajnera dominira u toniranoj koži sa brendiranim logotipom u leopard, bordo, crnoj i krem ​​boji. Modeli sa dugom dlakom ističu bogatu teksturu kombinovanu sa standardnim gumenim đonom.

Adidas Wales Bonner 2
Adidas Wales Bonner 3

Wales Bonner kolekcije kombinuju klasične elemente britanske mode sa uticajem afričkih kultura, uzoraka i materijala, što kao rezultat ima sofisticirane i suptilno eksperimentalne komade koji istražuju teme poput identiteta, rase, roda i istorije. Wales Bonnerova moda često istražuje i afričko iskustvo, ističiću njegovu duboku kulturnu baštinu. Uticaj ove estetike možemo da prepoznamoi i u novoj adidas kolekciji, koja je zaista jedinstvena.

Saznaj više:
Povezani članci: