Buro. Girl Crush: MAYA WIGRAM

04.03.2024.
RECOMMENDED

Mnogi su očekivali Naomi Kempbell, ali kada se na zatvaranju Burberry revije, na kojoj je prikazana fall – winter 2024 kolekcija – u mirnom Viktorija parku u istočnom Londonu, pojavila Maya Wigram, mnogi nisu znali ko je tajanstvena lepotica. A onda je ćerkin debi na instagramu podelio njen tata, Max Wigram, i ceo modni svet je poludeo – Burberry reviju zatvorila je niko drugi do osamnaestogodišnja ćerka Phoebe Phillo.

Starija ćerka Phoebe Phillo i Maxa Wigrama, Maya Wigram rođena je dve godine nakon što se tada kreativna direktorka brenda Chloe udala za galeristu i vlasnika paba, na samom kraju 2004. godine. Dve godine kasnije rođen je njen mlađi brat Marlowe (16), a onda i Arthur (11).

maya wigram

Kao deo kul grupe Britanaca, Maya Wigram se ove godine našla na pisti zajedno sa Agyness Deyn, koja je otvorila reviju, te modelima Lily Cole, Lily Donaldson, Karen Elson, Jean Campbell, Edie Campbell. Njen hod, pojava i držanje nagoveštavali su samo jedno – smeši joj se velika modeling karijera.

Ono što je dodatno zanimljivo jeste to da je Maya imala modni debi baš na Burberry reviji, koju je kao glavni dizajner kuće kreirao Daniel Lee, koji je nekada radio sa njenom mamom u kući Celine, kao direktor ready-to-wear kolekcije. Maya je prošetala pistom noseći kratki crni kožni mantil, nešto što bi Phoebe Philo sasvim sigurno odobrila.

maya wigram 2

Maya Wigram je neko o kome će se tek pričati. U želji da saznaju što više o njoj, strani mediji preneli su da sem instagram naloga (koji se retko ažurira) ova lepotica ima nalog na sajtu Depop, za polovnu odeću, na kojem trenutno nudi stare Topshop farmerke i Fila crop top.

Da ponudi neke stare Céline komade, koje je dizajnirala njena mama, ili nešto iz nove Phoebe Phillo kolekcije, koja je rasprodata, verujemo da bi preko noći stekla milionsku armiju pratilaca.

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: