High-street brendovi koji su jednako dobri kao Zara (a možda i bolji)

23.01.2024.
RECOMMENDED

Lako je podleći Zarinom šarmu – ipak, mi smo samo ljudi. Španski super brend radi brzo, efikasno i nikada ne propušta priliku da predstavi pristupačne verzije najnovijih trendova. U mnogim slučajevima, high-fashion brendovi čak rekreiraju sezonske Zara komade koje su dobro prošli u prodaji. Međutim, postoje i druge prodavnice koje su jednako dobre (ako ne i bolje).

Od brendova koji takođe spadaju pod Inditex krovom do skandinavskih brendova koji su postali high-street zvezde, obavezno obratite pažnju na ove brendove.

& Other Stories

Ukoliko ste u potrazi za ženstvenim (da ne kažemo, koketnim) komadima koju su stylish i kvalitetni, & Other Stories je go-to adresa.

Haljine sa printom, basic garderoba u neodoljivim bojama i odlično skrojene farmerke, ovo je skandinavska prodavnica će vas kupiti na prvi pogled. Pored toga, izbor aksesoara im je odličan, dok im je kolekcija parfema u rangu sa visoko kvalitetnim niš parfimerijama.

COS

Još jedan voljeni skandinavski brend visoke, COS je favorit svakog modnog poznavaoca. Njihov elegantan i minimalistički dizajn je skuplji od Zare i & Other Stories, ali su u pitanju komadi koji će sigurno trajati godinama. Veš im je takođe iznenađujuće kvalitetan, dok im izbor muške garderobe predstavlja idealan spoj aktuelnih trendova i bezvremenih klasika.

ARKET

Do ovog brenda je malo teže doći, ali vredno je cimanja (obećavamo). Za razliku od Zare, možete biti sigurno da retko ko će imati odeću sa potpisom Arket. Zamislite Uniqlo estetiku u kombinaciji sa Massimo Dutti elegancijom – to je Arket.

MANGO

Od kada je u Srbiji prešao od IRL radnja na onlajn kupovinu, Mango kao da nestao sa našeg modnog radara. Ako niste znali, Mango funkcioniše po istom principu kao Zara za onlajn kupovinu što podrazumeva besplatnu dostavu. Proteklih godina im se značajno poboljšao izbor garderobe i aksesoara, posebno kada su u pitanju torbe i obuća.

Saznaj više:
Povezani članci: