3 neočekivane kolorne KOMBINACIJE koje nam INSPIRIŠU stajling ove sezone

19.01.2024.
RECOMMENDED

Monohromatski stajlinzi će uvek izgledati chic, to ne poričemo. Ipak, pravila o kombinovanju boja se menja iz dana u dan, te je monohromatika nekad prosto i najjednostavniji izbor. Sa svežom inspiracijom iz SS24 modnih kolekcija, sada imamo novi pogled na aktuelne kolorne kombinacije koje će zameniti našu naklonost prema monohromatici.

Ove kombinacije napravljene su od spoja jedne klasične boje i jedne boje koja je trenutno u trendu. Dakle, bez daljeg odlaganja, predstavljamo tri elegantnih kombinacija boja koje treba da isprobate u 2024. godini.

Crveno + braon

Screenshot 2024 01 19 at 14.02.04
Altuzarra ready-to-wear SS24

Ima nešto beskrajno lepo u klasičnom spoju crvene i smeđe boje, kao što je pokazala modna kuća Altuzarra ove sezone. Obe boje predstavljaju dobru osnovu za capsule komade koje ne izlaze iz mode, a kad se spoje su itekako aktuelan kolorni trend.

Bordo + breskva

67cb6a017e90f438796ed9b71677589a
Bottega Veneta ready-to-wear SS24

Pantone je Peach Fuzz proglasio bojom godine, a dizajneri velikih modnih kuća su se izgleda složili. Kako da zaboravimo ovaj outfit sa Bottega Veneta revije? Bogata bordo boja je transformisana zahvaljujući ogrtaču u boji breskve.

Krem + svetlo plavo

Kolor kombinacije Carven
Carven ready-to-wear SS24

Savršeno sanjiva, svetlo plava je bila standout boja na modnim pistama, a jedan od najlakših načina da je implementirate u svoj garderober jeste putem aksesoara. Ovo je bio slučaj na Carven modnoj reviji, gde su svetlo plave pouch torbe dominirale uz sofisticirane krem stajlinge.

Saznaj više:
Povezani članci: