Pretraga

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu

Tekst: BURO.

Uloga influensera se svakako menja ali daleko smo od toga da nam ne treba vizuelna inspiracija - do te tačke nikada nećemo stići. Čista, smirena, stajliš, a sve vreme maksimalno neusiljena estetika je ono što nam danas prija. Upravo to je forte ovih devojaka koje, istina, nemaju milionske pratioce (za sad?) ali nam zato nude pročišćene vizuale koji nisu izgubili na individualnosti. Zajedno čine jedno novo malo pleme koje nam svakodnevno ulepšava život. Ne očekujte ružičasto (ili brendove koji vrište), to nije njihova paleta. Njih nikada nećete uhvatiti kako se puće - vrlo često je sve što ćete od lica videti zapravo samo kosa. Krajnje je vreme da ove devojke upoznate, ako već niste.

Marta Cygan

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 1)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 2)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 3)

Poljakinja sa masterom iz oblasti french chic - @lifeofboheme je foto dnevnik jedne devojke od koje svi imamo mnogo da naučimo. Na primer, kako nositi lakovanu crnu kožu i izgledati kao da je to najjednostavnija stvar na svetu (hint: prirodna nemam-frizuru frizura i odsustvo aksesoara). Bilo da nam servira fotografije sa juga koje bi odobrio i sam Jacquemus ili sa popločanih ulica, uvek se vraćamo po još.

Sophia Roe

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 4)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 5)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 6)

Kopenhagen u crno-beloj tehnici. U poslednje vreme grid na @sophiaroe izgleda poput izložbe fotografija, ne toliko daleko od inspiracije Lindberghom. Odnos mode i promišljene kreative koji ne može biti dalje od pristupa "šta je poslednji drop i dajte mi ga odmah". Zato se nikada ni ne zamorimo. 

Christie Tyler

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 7)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 8)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 9)

Samo ime naloga @nycbambi govori nam dve stvari: prva jeste da Christie ima smisla za samoironiju, a druga da zaista ima oči poput Bambija. Oversized odela i uske tegljive haljine njen su zaštitni znak, a paleta sve nijanse krem i peska sa crnim akcentima. 

TyLynn Nguyen

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 10)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 11)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 12)

TyLynn je prvenstvno dizajnerka koja stoji iza svog brenda donjeg veša pa tek onda influenser (iako nam se čini da bi sa lakoćom mogla da promeni karijeru ukoliko to poželi). Na nalogu @tylynnngyen sa nama deli svoju pažljivo kuriranu svakodnevnicu. Reč koju tražimo je "aspirational".

Débora Rosa

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 13)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 14)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 15)

Konsultant i stilista Débora je sama svoja najbolja reklama (a njen rad možete pogledati ovde). Obožavamo njenu paletu, svetlost i igre senki isto koliko i outfite koje nosi. Fantazija koju bismo voleli da živimo čak i kada se radi o o plastičnoj štipaljki za kosu. 

Stephanie Broek

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 16)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 17)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 18)

Stephanie je nova skandi it devojka (da, neverovatno, ima ih još) i novi ideal kul plavuše. Nalog @stephanieboek je pomalo poput lookbooka brendova kao što je Totême pa se u njemu prepliću moda, dizajn i umetnost. Sa po kojim retro metalik ciklama karnerom, ubačenim za idealni odnos stava.

Olja Ryzevski

BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 19)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 20)
BURO. #stylecrush: nove devojke koje pratimo na Instagramu (фото 21)

Sećate se trenda niski rep (i fotografisanje sa blejzerom naopačke)? Na internetu je nekad teško ustanoviti početke ali sigurni smo da je imala neke veze sa tim. Olja Ryzevski je ona devojka za koju ne možete baš da odredite odakle je (a trenutno živi na relaciji Berlin-Amstrdam) ali zato svuda izgleda kao da pripada samom vrhu. Pročišćeno i ženstveno, ako ste ikad sumnjali da minimalizm može da bude seksi, skrolujte kroz njen nalog @oljaryz

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor