Pretraga

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu

Tekst: BURO.

Ako pratite Kendall Jenner i Hailey Bieber na Instagramu onda ste sigurno ispratili njihov put u Kabo. Ne znamo da li ste oduševljeni onim što ste videli ili ste pomalo ljubomorni što niste tamo, ali ono što smo mi mogli da primetimo jeste da su devojke na ovo putovanje ponele odeću malih, ne toliko poznatih brendova široj publici. Zato smo odlučili da vam otkrijemo koji su se kupaći kostimi, šortsevi i minijutarni bikiniji pojavili na njihovim Insta fotografijama i koji su to brendovi o kojima se sve više priča.

HEAVY MANNERS

@heavymanners

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 1)

Ovaj brend osnovala je Lisa Caprio koja je odrasla na plaži sa fiokom punom bikinija. Svako jutro tokom leta ona bi ustala, obukla kupaći, uzela peškir i provela dan na plaži. Lisa sada živi u Njujorku ali je te dane svog detinjstva utkala u brend koji je pokrenula i dodala fenomenalne printove na svoje retro, dvodelne kupaće. "Krojevi su jednostavni, evergrin i funkcionalni, jer devojkama poput mene jedino što je važno jeste da se ne vide tragovi sunčanja i da se u isto vreme oseća slatko", rekla je Lisa o svojim kreacijama.

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 2)
Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 3)

SIEDRÉS

@siedres

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 4)
Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 5)

Ovaj turski brend je smešten u izmišljeni mediteranski grad Siedrés, a njegovi osnivači Emir i Ceylin Türkkan Bilge želeli su da naprave stvari koje možete nositi na odmor ali u kojima se takođe možete kretati i u gradu. Po njihovim rečima ovo su "malo elegantnije stvari od opuštenog i laganog mediteranskog stila, pomešane sa sunčanim i senzualnim dodatkom tipičnoj skandinavskoj garderobi". Vidite kako je njihove pantalone ponela Hailey koja ih je uparila sa svilenim topom i štiklama.

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 6)

vitamin a

@vitaminaswim

Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 7)
Hailey i Kendall obožavaju ove nove brendove za plažu (фото 8)

Osećati se dobro i izgledati dobro je moto brenda Vitamin A. Super seksi (i super održivi) brend kupaćih kostima obećava svojim kupcima da će svoje modele izrađivati on materijala koji ne zagađuju okolinu. Takođe deo od prodaje daju udruženjima za zaštitu okeana, što je bez sumnje bio razlog da ih Bieber ponese na svoj odmor u Kabo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor