Pretraga

Kakve kupaće kostime nose naše omiljene Insta-devojke iz regiona

Kakve kupaće kostime nose naše omiljene Insta-devojke iz regiona

Tekst: BURO.

Za trend check vam je sasvim dovoljno da skrolujete po njihovim Instagramima - ove devojke tačno znaju šta je in, šta je zaista zaživelo i kako da to iznesu. Zato ih slobodno koristite kao sažetak svega što treba da znate o kupaćim kostimima ovog leta.

Da se ne lažemo, Instagram je odavno postao glavni izvor modnih informacija pošto se na njemu zaista vidi šta se nosi (a ovog leto to je svakako linija koju je za domaći brend Extreme Intimo dizajnirala Vanja Milićević i koja se rasprodala u rekordnom roku u celoj regiji). Tu su i neki nezavisni domaći brendovi koje držimo na radaru ali i modeli sa potpisima svetskih dizajnera.

Kakve kupaće kostime nose naše omiljene Insta-devojke iz regiona (фото 3)

@VANJAAM

Ako ćemo striktno o trendovima, izdvajaju se dva najveća, a to su isečci sa jedne, i povratak osamdesetih i devedesetih sa duboko isečenim donjim delovima i sportski-seksi vajbom, sa druge strane. Dezen zebre i dalje vlada (groznica nas drži još od prošle godine). Trka je izjednačena između jednodelnih i dvodelnih modela, od kojih se najviše nose oni sa trakama koje se mogu vezivati na nekoliko različitih načina. Uverite se i sami.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor