Pretraga

Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper

Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper

Tekst: BURO.

Imamo puno razloga zbog kojih u pola glasa gunđamo protiv Instagrama, ali ipak je i dalje mnogo više onih zbog kojih smo još uvek zaljubljeni u tu mrežu (čak i kada nas njeni vlasnici maltretiraju apdejtima). Onaj najveći svakako je mogućnost da obrnemo krug oko planete i to još pre doručka. U jednoj takvoj brzopoteznoj šetnji kroz svetsku modu naleteli smo na maleni brend sa druge strane sveta, čak sa Novog Zelanda.

Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper (фото 1)

Harris Tapper pažnju nam je privukao jednostavnim kreacijama koje je baš, baš lako zamisliti u svom garderoberu, baš za one prilike kada želimo da izgledamo najbolje ikada, ali istovremeno da niko ne pomisli da se preterano trudimo (na primer, kada ćemo prvi put videti bivšeg u javnosti).

Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper (фото 2)
Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper (фото 3)

Harris Tapper osnovale su Sarah Harris Gould i Lauren Tapper koje su se upoznale radeći za veliki globalni modni brend. Sarah je radila kao bajer u kancelarijama na Novom Zelandu i u Londonu, dok je Lauren radila u sektoru dizajna, kao i u PR-u. Iako inicijalno nisu imale ambiciju da osnuju modni brend, one su 2017. godine uvidele rupu na tržištu, kako su one to videle ženama je nedostajao visokokvalitetan brend koji nudi svedene, ženstvene kreacije po pristojnim cenama. I izgleda da su bile u pravu jer šest godina kasnije, one su vlasnice brenda čiji komadi se prodaju širom sveta, poslednja radnja koja je otkupila njihovu kolekciju je londonski Harrods.

Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper (фото 4)

Lako je uvideti tajnu njihovog uspeha, iako kreacije nemaju puno detalja (ili ih nemaju uopšte), one su vrlo moćne i donose direktnu poruku o ženi koja je sigurna u sebe i koja nema potrebu da se krije iza prepoznatljivim komada sa istaknutim logom. Precizni krojevi su u srcu DNK-a brenda Harris Tapper. Lako sebe možemo zamisliti u ovoj odeći od jutra u ofisu, sve do nekog dobrog izlaska u klub koji će se završiti možda oko jutra. Možda za takve ambiciozne epizode više i nemamo snage, ali je sigurno da bismo u Harris Tapper komadima bili najbolje obučeni gde god da se pojavimo.

Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper (фото 5)
Na BURO. radaru: Brend Harris Tapper (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor