Pretraga

Ne uspevate da se snađete u moru Zara ponude? Zapratite ove devojke

Tekst: BURO.

Foto: @Instagram

Oni koji i dalje ignorišu Instagram Reels (a znamo da i dalje ima takvih), teško da će to moći da čine još dugo. Makar ukoliko žele odabir najboljih i najpristupačnijih modela i outfita koje mogu da kupe u svojoj blizini. Zašto? Već neko vreme nam pažnju privlače devojke koje gotovo svaki dan izbacuju videe koje ne možemo da nazovemo nikako drugačije nego #zarareels. Niste sigurni kako ona kratka haljinica u Jacquemus stilu izgleda kada sednete (ili na nekom ko nije visok 180 cm)? One su tu da reše dileme.

Ime govori sve. Ove devojke uzimaju stvari iz Zare, isprobavaju ih, kombinuju i snimaju - umesto nas. Na taj način bolje nego na samom sajtu možete da vidite kako šta stoji i zaista izgleda u pokretu, a lako se može desiti i da otkrijete neku manu komadu koji biste inače lako kupili onlajn i koju niste imali prilike da probate (zipovi su relativno čest problem).

Isto tako lako, desiće vam se da pronađete i inspiraciju ako da ponesete neki komad. U bukvalnom moru ponude, imati svoje neumorne personal shoppere uopšte nije loša stvar, zar ne? Pronađite onu koja vam najviše odgovara i kliknite na follow - zabavno je, pristupačno i uštedeće vam vreme. Nema na čemu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor