Pretraga

Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen

Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen

Tekst: BURO.

Nova sezona se po torbi poznaje. Ok, ovu krilaticu smo sročili sami ali je to ne čini ništa manje univerzalnom. A svi znamo da su dizajnerski modeli prva stvar koju upisujemo na liste želja - stvarne ili one zamišljen (a oni su ti čije ćemo pristupačnije verzije i gledati u high street ponudi). kako stvari danas stoje, čak je i posle nedelja mode sve teže odrediti trendove, a sve lakše izdvojiti posebne modele: ovih pet će obeležiti jesen pred nama.


Bottega Veneta

JODIE

Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 1)
Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 2)

Već smo apsolvirali da nijedna lista želja koja u sebi sadrži reč "torba" ne može više da prođe bez bar jednog modela sa Bottega Veneta potpisom. Jodie smo zavoleli još tokom leta i ona u zelenoj nijansi se već upisala u model koji će obeležiti godinu, a sada su tu i varijacije na temu mekog pufastog krzna u raznim bojama. 


Fendi

fendi first

Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 3)
Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 4)

Kim Jones je svakako pogodio zlatnu žicu kada je u pitanju aksesoar, pogotovo ovaj model koji je i sam simbolično nazvao brojem jedan. Fendi First dolazi u dve veličine, i mnogim nijansama (iako su velikim delom rasprodate), može se nositi kao klač ili preko ramena, a umesto očekivanog logo-printa ili reljefa svoj znak ponosno nosi u vidu asimetrične kopče. 


Gucci

horsebit 1955

Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 5)
Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 6)

Klasičan retro model sa još klasičnijim znakom ali u bukvalno bezbroj varijacija na temu, trenutno smo opsednuti onim najrazličitijim: sjajnom crnom kožom i intenzivnozelenom nijansom. Horsebit 1955 je sigurna investicija u svakom pogledu (i da, sigurni smo u to čak iako Harry Styles češće nosi model Jackie). Zamislite je samo uz svoj omiljeni blejzer i... to je ljubav na prvi pogled.


Loewe

goya

Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 7)
Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 8)

Od kako je Phiho otišla, mnogi brendovi se trude da ponove uspeh njenog poznatog minimalističkog Celine modela na rame - uključujući i sam Celine koji je istoj promenio logo. Ipak, svim ovim pokušajima nešto fali, a sada je potrazi konačno došao kraj. Goya je pravi balans klasične linije i originalnog ukrasa koji krije logo, kao i nijansi među kojima je nemoguće odabrati samo jednu. Anderson je pogodio pravo u centar.


Saint Laurent

LE 5 À 7 HOBO

Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 9)
Ovo su dizajnerski modeli torbi koje će obeležiti ovu jesen (фото 10)

Le 5 a 7 Hobo je nova Saint Laurent klasika koju potpisuje Vaccarello. Šik paleta crne i neutralnih nijansi, luksuzni finiši i zlatan logo koji je ikona sam za sebe čine je možda najpraktičnijom od svih torbi sezone ali i najženstvenijom na onaj prepoznatljiv francuski način. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor