Pretraga

Šta poznati nose na plaži?

Šta poznati nose na plaži?

Tekst: BURO.

Dok svi mi sa full time poslovima lagano usporavamo ritam putovanja kako bismo u novu sezonu uklizali spremni, poznate ličnosti i dalje jezde između Amalfija i San Tropea, na jahtama razume se. Nije lako skrolovati niz Instagram ovih dana (ako vam je baš teško predlažemo profile koji će vas utešiti) i lokacije se možda razlikuju, ali ono što je zajedničko većini fotografija jeste upadljiv, gledajte-me-svi bikini. Generalno, trend za 2021. godinu nalaže da sve bude jače, veće i upadljivije nego ikada jer smo se napokon dokopali obale uprkos merama.

Boje su vibrantne i hipnotišuće, tu su ludi printovi i paleta koja uz koju je nemoguće ostati loše volje: lajm zelena, narandžasta i jarka nijansa pink boje. Izgleda da su i poznati, baš kao i mi smrtnici, željni da iscede leto do kraja i pored toga što se trude da se zabave preko mere i njihove letnje kombinacije su vrlo, vrlo razigrane.

Obrnuli smo online krug i skupili outfite za plažu koji nam se najviše dopadaju. Oni vam mogu poslužiti kao inspiracija da se ipak iskombinujete i zbrišete iz kancelarije na još nekoliko dana, a uz to i da pokažete malo (ili malo više) kože. Bez sumnje, ovo je savršena sezona da radite šta god vam se radi!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor