3 načina da stilizujete SATENSKU SUKNJU ove sezone

16.12.2023.
RECOMMENDED

Određeni komadi su must-have u ormaru i možemo slobodno reći da je satenska suknja jedan od njih. Bez obzira na sezonu, njihova elegancija i jednostavnost ih čini omiljenim komadom tokom cele godine.

Za one koji se nisu oprobali sa ovim komadom, zima je posebno dobar period da satenskoj suknji daju šansu – odlično se slažu sa čizmama i lako se stilizuju za slojevito oblačenje.

Predstavljamo tri načina da satensku suknju stilizujete za svaku priliku.

Bela satenska suknja + grafička majica

Satenska suknja stil 1

Poigrajte se sa proporcijama i osmelite se da spojite nespojivo. Dugačka satenska suknja u beloj ili slonovačoj boji u kombinaciji sa XL grafičkom majicom sa jednostavnim printom je uzvišen pristup kežual oblačenju. Dodajte nekoliko komada nežnog nakita i torbu u kontrastnoj boji – pun pogodak.

Satenska suknja + sportski duks

Satenska suknja stil 2

Anine Bing je oličenje stila, posebno kada se opredeli za satensku suknju (što je često). Satenske suknje raznih boja i dužina kombinuje sa sportskim duksom, najčešće iz kolekcije svog brenda da kreira cozy stajling koji će je ispratiti od jutra do noći. Takođe, ovo je dobar outfit za kombinovati sa čizmama, a u slučaju Anine Bing, to su crne kaubojke.

Satenska suknja + pletivo u boji

Satenska suknja stil 3

Ovom klasično elegantnom komadu možete dodati inovativnu notu ukoliko se upustite u eksperimentisanje sa colorblock trendom. Kombinujte različite boje suknje, pletiva, čarapa, i po želji možda čak i patika da dobijete stajling koji se neće lako zaboraviti.

Saznaj više:
Povezani članci: