Snežna kraljica lično: Kako se Kendall Jenner oblači tokom zimskih večeri

31.01.2024.
RECOMMENDED

Kendall Jenner je proteklih nedelja potpuno promenila značenje pojma – oblačenje za zimske prilike. Mankenka trenutno sa porodicom boravi u snežnom Aspenu, gde preko dana skija, a uveče izlazi (šta bi drugo), te je tako uslikana dok ide na večeru, u tamnosivoj haljini Bottega Veneta. I u tome ne bi bilo ničeg neobično, da haljina nema zanimljiv detalj – obrubljena je belim krznom i iako ima dublji dekolte, apsolutno asocia na sneg i zimske čarolije.

Nedavno smo pisali o njenoj stilistkinji, Dani Michelle, koja stilizuje i Hailey Bieber, a koja se potrudila da Kendall izgleda ne poput princeze, već Snežne kraljice lično – uz providne crne čarape Wolford, lakirane crne cipele sa štiklom, elegantan srebrni nakit i blago podignutom kosom, što je sveukupno u fokus stavilo izraz na njenoh haljini.

Identični „zimski šik“ Kendall je „prošetala“ na porodičnoj Božićnoj večeri, kada je nosila haljinu sa obrubima od krzna, šivenu po meri, brenda 16Arlington, koju je stilizovala uz crne Gianvito Rossi štikle i svetlucave dijamantske minđuše i statement prsten.

Zimski šik, ali na drugačiji način, videli smo na još jednom zimskom pojavljivanju Kendall Jenner, kada je sa drugariom Hailey Bieber bila na utakmici LA Lakersa, kada su nosile matching outfite – crne kožne jakne.

Ono što je zanimljivo u vezi sa stilizacijom Kendall Jenner, jeste to što ona svakoj odevnoj kombinaciji, ma ko da je stilizuje, da svoj lični pečat u vidu nakita, marame na glavi, na kraju krajeva i čašom na kojoj je ime brenda njenog pića, jer ne treba zaboraviti da je manekenka sem što je modna boginja i kraljica marketinga.

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: