Pretraga

Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode

Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode

Tekst: BURO.

Foto: Danka Hasanović Prokić

Zima uporno odbija da potpiše povlačenje, ali mi znamo za bolje, prolećni dani samo što nisu stigli. I stvarno je vreme da izađemo iz sive epizode i počnemo da razmišljamo o nekim lepšim stvarima, da lagano smislimo koje ćemo sve to adrese obići u narednim mesecima, koga ćemo zvati i kako ćemo na suncu veselo nazdravljati čašama do vrha punim dobrog života. Kako bismo sve to ubrzali, pošli smo put Pariza kako bismo ispratili nove revije i zabeležii trendove koji nastaju u trenutku. U šarenu trendi modnu ekipu odlučili smo da uskočimo sa najuspešnijim srpskim modnim brendom. Mona komadi stvoreni su za posebne prigode, a obilazak showroom-ova sa najvećim igračima na polju stila, zvuči dovoljno važno, zar ne?

Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 1)
Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 2)

Mona kolekcija za proleće/leto 2022. donosi modele od kože i lana koji istovremeno deluju ženstveno i odmereno. Zelena kožna haljina sa izrezima i zlatnim dugmićima je upravo onaj kroj kakav nam je potreban za sastanak na koji kasnimo i za koji imamo tek nekoliko minuta da se spremimo. Plus, kao stvorena je da je posle sastanka izvedemo u neku od pariskih bašta na čašu vina. I upravo je to učinila Miroslava Damjanović, osnivačica BURO. portala.

Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 3)
Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 4)
Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 5)

Njen izbor je odelo koje pomiruje dva karaktera: crni ukrojeni sako i elegantne sivo-bele pruge, sve uz dvoredno kopčanje. Ukoliko ste u potrazi za odelom koje je drugačije od svega što trenutno možete da vidite u radnjama, čestitke upravo ste ga našli.

Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 6)
Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 7)
Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 8)

I na kraju, posle trke i jurnjave dana treba proslaviti sve male uspehe. A šta je bolje od koktela i đuskanja? Slažemo se, malo toga. I tu aktuelna kolekcija nudi džoker rešenje, mini haljinu sa resama u svežoj boji lajma. Dozvolite joj da vodi priču, od detalja dodajte samo crnu tašnicu i cipele u istoj boji i spremni ste da osvojite grad. Naravno, nova sezona zahteva više od jedne nove torbe, a Mona nam na tu želju odgovara modelima koji će začinit baš svaku kombinaciju!

Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 9)
Komadi iz nove Mona kolekcije kao stvoreni su za posebne prigode (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor