GIRL CRUSH: Pernille Teisbaek

  Postavivši minimalizam kao svoj modni potpis, ova četvorostruka mama s brojnim profesionalnim angažmanima ima 1.4M pratilaca na Instagramu.
  27.09.2023.
  RECOMMENDED

  Pre nego što je osvojila Instagram, Pernille Teisbaek  je radila kao stilista i kreativni direktor i postavljala standarde za elegantno, minimalističko oblačenje dok je usavršavala svoju besprekornu skandinavsku estetiku. Njen zaštitni znak su uvek udobni džemperi, sportski stil i ekscentrični aksesoari.  

  Iako se njen stil temelji na skandinavskoj ležernoj modi, ključne reči njene autentične estetike bi bile: nenametljivi  šik i s fuzijom muško-ženskog vajba.

  Pernille nije samo riznica modne inspiracije, ona je takođe krupna referenca u dizajnu enterijera, pa mnogi pronalaze ideje za uređenje doma baš na njenoj stranici. Ideologija manje je mnogo više– vidljiva je u njenim odevnim kombinacijama i u svakom kutku njenog doma.

  Prvobitno je bila model, modna urednica, preduzetnica i modna direktorka, a sada je kreativna direktorka svoje sopstvene marke i za sobom ima nekoliko uspešnih kolaboracija sa velikim svetskim brendovima, među kojima su Gia Borghini i Mango.

  Opisujući svoj stil voli da kaže da uživa u spajanju kontrasta, slojeva i tonova, napominjući da ne veruje u trendove, već u reinterpretaciju klasičnih komada i ponovno korišćenje garderobe i investiranje u trajne komade.

  Pernille svakako na pravi način koristi svoju internet vidljivost i podseća sve svoje pratioce koliko je važno ne robovati trendovima već da modu treba shvatiti kao igru i način da se osoba izrazi. Usput bi bilo korisno imati ekološku svest i podržati koncept održivosti mode, baš kao što naš ovonedeljni Girl crush propagira.

  Saznaj više:
  Povezani članci: