LVMH glavni pokrovitelj Olimpijade i Paraolimpijade 2024. godine

  24.07.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/670x830-9.png

  Gigantski luksuzni konglomerat je na svom oficijalnom sajtu objavio da je nakon visemesečnih pregovora ozvaničen kao premium partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2024. u Parizu.

  Sledeće leto je rezervisano za najveći sportski spektakl i to baš u Parizu, prestonici mode, pa se nekako prirodno nametnula ideja da najveći gigant u proizvodnji i distribuciji luksuznih dobara preuzme ulogu glavnog pokrovitelja ovog događaja. Kako bi se ispunila sva očekivanja u ime proslave sporta i održala neprikosnovena slika Pariza, pod sloganom ,,Umetnost izrade snova”, LMVH okupio je tim brendova da svojom kreativnošću dopronese i održi sliku ovog umetničkog epicentra na najvišem mogućem nivou.

  Kako to obično biva kada su prestižni internacionalni događaji u pitanju, sva pažnja domaćina je usmerena na stvaranje što nezaboravnijeg iskustva, uz sav glamur i sjaj koji se u tom trenutku može ponuditi. Baš zato je svetski lider u luksuzu pozvan da svim kapacitetima podrži Olimpijadu, pa će tako upravo Chaumet, pariška juvelirnica iz LVMH crème de la crème grupe, potpisati dizajn i izradu olimpijskih medalja.

  Podrazumeva se da će Moet i Hennessey, kao druga strana LVMH medalje, nastupiti u ulozi oficijalnog pića pobednika, a naravno, tu je i Sephora da svojim luksuznim proizvodima doprinese jedinstvenoj proslavi.

  Dior, Louis Vuitton i Berluti biće vizuelno i modno pokroviteljstvo šampiona i najavljenih zvanica iz sfere show biza.

  Konačno, u ime inicijative za pokretanje pozitivnog sportskog uticaja, LVMH će se pridružiti francuskoj dobrotvornoj organizaciji Secours populaire francais, dugogodišnjem partneru, i podržati veoma konkretan program za olakšavanje pristupa sportu za 1000 dece i mladih uzrasta od 4 do 25 godina koji žive u ugroženim uslovima. Grupa će obezbediti sredstva za članstvo u sportskim udruženjima, kao i programe obuke i časove za početnike.

  Saznaj više:
  Povezani članci: