Najbolje modne kampanje za jesen 2023. godine

  26.07.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_moda.jpg

  Nikada nije previše rano da počnete da maštate ili ulažete u taj neki IT komad koji je predviđen za sledeću sezonu, zato su svetski luxury brendovi već uveliko u jeku produkcije kampanja za jesen/zimu 2023. godine. Uvodimo vas u ove vizuelne prezentacije gde od Prade za narednu sezonu možete očekivati udobna pletiva i suknje sa ukrasnim detaljima, dok je estetika Burberry brenda fokusirana na zimsku opremu, kapute i gumene nepromočive čizme. Na neki način nas osvežava istraživanje sezone džemera jer je jedna hladnjikava jesenja atmosfera pomalo bekstvo od avgustovske žege.

  Sigurno ćete primetiti poznata lica iz show biza koji su odabrani za kampanje, pa je tako Prada za svoju predstavnicu odabrala Black Panter zvezdu, glumicu Letitiu Wright, kao i zvezdu Euforije, Huntera Schafera, dok je Miu Miu za svoju muzu proglasio Emmu Corrin, poznatu po svojoj ulozi u The Crown. Što se tiče Vivienne Westwood brenda, oni su ostali dosledni, pa su emotivnije i intimnije pristupili kampanji, u kojoj je predstavljena porodica i rodno mesto pokojne dizajnerke. Zagazili smo u avgust, za tren oka je septembar, zato budite pripremljeni na ono što vas čeka u narednoj fashion sezoni.

  PRADA

  Ova filmska postavka za prezentaciju brenda za sezonu jesen/ zima 2023, u kojoj pored već pomenutih nastupa i Benedict Cumberbatch, tematski je opredeljena za dodir sa prirodom i „razgovoru sa cvećem“. U saopštenju za javnost brend otkriva šta se krije iza te metafore, a to je čovečanstvo koja svojom spoljašnjošću emituje misli i osećanja i možemo pronaći sinergiju između cvetova univerzalnog ljudskog iskustva. Zamislite sebe kako na trenutak zastanete i pomirišete ružu, dok ste od glave do pete odeveni u najnoviju Prada kolekciju, naravno.

  MIU MIU

  Ova kampanja nam se obraća tonom senzualnosti i lakoće, nešto sasvim drugačije od kristalnog donjeg veša sa prethodne revije. Ovu kampanja predvode pored Emme Corrin, Mia Goth i Zaya Wade.

  DIOR

  Da li nam je potrebno sve iz ove kolekcije? Apsolutno, da! Dior nam daje lekciju o efektnosti slojevitog trenda. S obzirom da je Maria Grazia Chiuri inspiraciju za dizajn pronašla u garderoberu Catherine Dior, Edith Piaf i Juliette Greco, zato se i očekuje mnoštvo bezremenskih i elegantnih komada u vidu strukiranih bluza i suknja krojenih u A.

  BURBERRY

  U ovoj kampanji je predstavljen debitanski projekat glavnog kreativnog direktora ovog brenda, Daniela Leeja. Prateća kampanja dodatno obuhvata opremanje za aktivan život prema autentičnoj estetici ove etikete. Fotografiju za kampanju potpisuje Tyrone Lebon. Modeli nose zaštitne i trench mantile, gumene čizme, postavljene jakne, ćebad i džempere.

  VIVIENNE WESTWOOD

  Sezonska kampanja je omaž pokojnoj dizajnerki, koja je još davne 1971. godine osnovala ovaj brend. Dizajnerkin suprug Andreas Kronthaler je izjavio da su fotografije nastale u kraju gde je Vivienne Westwood odrastala, u Holingvortu u Engleskoj. U kampanji možete videti dizajnerkinog sina Bena i Kronthalerovu unuku Cora Corre. Dan snimanja je završen na grobu dizajnerke i kako tvrdi Kronthaler: „Bilo je veoma posebno dokumentovati to“.

  Saznaj više:
  Povezani članci: