U par reči…

  16.07.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/670x830-2.jpg

  Dragi čitaoci,

  Dugo sam razmišljala na koji način i kako da vam se prvi put obratim.

  Kao i svaka osoba kojoj je lično i karijerno stalo do toga što radi i predstavlja, smišljala sam razne strategije komunikacije, zajedno sa timom pisala više verzija saopštenja, brisali smo brojne koncepte, da bih na kraju, a idealno pre novog početka, shvatila da je vama, čitaocima Buro-a, jedino ispravno predstaviti se potpuno transparentno i iskreno, kako biste me upoznali baš onakvu kakva jesam.

  Znam da deluje iznenađujuće kako neko ko se bavi proizvodnjom hrane i ko je radio jedanaest godina u korporativnom svetu sada, posle dve decenije, ponovo ulazi u medije i preuzima lifestyle portal. Tajna je u tome što za mene Buro nikada nije bio samo portal, već filozofija koju zastupam kroz ceo svoj zivot. Buro je za mene od samog početka bio sinonim za Joie de vivre, a to je mantra koju živim i primenjujem na posao od momenta kada sam suštinski upoznala sebe. Zato prilika da doprinesem očuvanju te mantre, gde mogu da iskoristim sva svoja profesionalna i životna iskustva, za mene nije bila znak pitanja, već samo misao kako što bolje da nosim ovu ulogu života.

  Buro je neka vrsta Biblije za osobe poput mene. To je ljubav koja je celog mog života čekala da se desi. I sada, kada pogledam unazad i sagledam svoj profesionalni put, shvatam da me je svaki korak u prethodne 23 godine karijere pripremao i vodio ka ovom momentu. Da kao zrela i poslovno iskusna žena imam priliku da radim posao koji će mi pružiti identifikaciju sa mojim suštinskim ja. Takva ljubav se ne odbija i zato sam je celim svojim bićem prihvatila i pustila u svoj život do poslednje pore.

  Vazduh koji sada dišem sa Buro-om, koliko god da je mirisan, sladunjav i opijajući, nosi veliku odgovornost da nastavim putem koji je Buro gradio poslednje četiri godine, od prvog događaja na Belom dvoru kojim je pomerio sve granice i kreirao magiju koja nas je sve na prvi pogled zavela i učinila da se zaljubimo u lepotu i inspiraciju koju je doneo u naše živote.

  BURO JE ZATO OD SAMOG STARTA BIO JEDNOSTAVNO- THE BURO.

  Sa svojim suštinskim vrednostima, prepoznatljivom estetikom, uvek inspirativnim i aktuelnim temama, Buro će uvek biti vise od jedne Bojane i njenog ličnog ukusa, a mi ćemo se sada, kao tim, kontinuirano truditi da potvrdimo da je to pokret koji je veći od nekoliko generacija i nekoliko zemalja. I da je to glavni razlog što smo ga svi od početka zavoleli i pratili.

  Buro sada ima novi mladi tim, pun entuzijazma i energije, spreman da donese neke nove teme i nove inspiracije. Novi moto kojim ćemo se voditi je Born Borderless. Želimo da Buro-u udahnemo baš tu novu energiju bez granica i da njegovu estetiku i vrednosti približimo različitim generacijama koje vole da čitaju sadržaj koji ih inspiriše. Buro ćemo nadograditi novim formatima i rubrikama i proširiti kanale komunikacija na više digitalnih medija. Vas ćemo nastaviti da informišemo, inspirišemo i pomeramo kroz vertikale i horizontale. Sedite udobno i vežite se, jer, polećemo!

  Počnimo ljubav ispočetka i nastavimo zajedno da ispisujemo magične stranice Buro-a.

  Vaša,

  Bojana Damjanović

  Saznaj više:
  Povezani članci: