Uz ove savete ćete lako pronaći savršenu venčanicu

  15.04.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/saveticover.jpg

  Najvažniji dan u životu. Vaš dan. Najlepša mlada… The pressure is on. Nekad, nažalost, potpuno nepotrebno. Dramatične izjave i očekivanja su često siguran put u slom živaca, a to je najvažnija stvar koju želite da izbegnete na dan venčanja (i svim danima koji vode do njega), zar ne? Ne zaboravite da se radi o vama, ne o tome šta očekuje da vidi vaša (omiljena?) tetka. 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/1650013126071361.jpg

  Venčanja i sve propratne stvari koje idu uz venčanja (uključujući i broj gostiju i da, samu haljinu) su dve potpuno različite stvari. Postoje ljudi koji ne žele veliku svadbu, kojima sama ideja o njoj izaziva anksioznost. Važno je da upitate sebe kako vi želite da vaše venčanje izgleda. Jednom kad to ustanovite, sve je lakše. Evo šta će vam pomoći sa odabirom venčanice, kakvu god proslavu da pravite (ili ne). I ne, ovi saveti nemaju nikakve veze sa trendovima ili dužinom rukava.

  najbolji mindset kada počinjete potragu

  Nemojte ništa otpisivati unapred.

  Često se kreće sa stavovima tipa „ne mogu to da nosim zato što mi ne stoji“ ali nemojte formirati mišljenje dok ne isprobate sve – ne radi se o odeći za svaki dan i zato ni ne važe ista pravila. Jednostavno idite na ono što vam se dopada i što vas privlači. Dopustite sebi da vam se nešto svidi ili ne jednom kada to nešto stavite na sebe i nemojte sebi uskraćivati opcije i pre nego što ih ne isprobate. Dajte šansu svemu što vam je lepo.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/1650013126095955.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/04/1650013126199117.jpg

  Kako da sačuvate mirnu glavu dok isprobavate venčanice?

  Prva stvar jeste da sa sobom povedete ljude uz koje ćete se osećati dobro. Ne brinite o tome da ćete bilo koga uvrediti ili da nećete ispuniti tuđa očekivanja – kao, na primer ona koja ima vaša majka. Kad smo već kod majki, ukoliko vam mamino prisustvo unosi nemir, jednostavno je nemojte povesti sa sobom.

  Sledeća stvar jeste da zaista shvatite da ako nešto ne stoji dobro, to nije do vas nego do haljine. Ovo je nešto što bi generalno trebalo da primenjujete kad kupujete odeću. Nije problem u vašem telu, nije ono napravljeno da bi stalo u haljinu, nego se haljina pravi da bi vašem telu lepo stajala. I tačka. 

  I, na kraju, muzika je iz raja izašla. Pustite svoju omiljenu playlistu, onu koja vas čini srećnom. Videćete da će sve biti lakše. 

  Šta treba uvek da imate uz sebe na dan venčanja?

  Ziherice. Za svaki slučaj. Kao i uloške koji upijaju znoj ukoliko nosite haljinu dugih rukava.

  Ukoliko pijete alkohol, nije loša ideja i da popijete jedno piće dok se spremate da se malo opustite i primirite živce.

  I pijte vodu. Kad smo uzbuđeni, to nam često promakne.

  Trik koji svi zaborave

  Odaberite drugaricu koja će biti zadužena za haljinu. Da je namešta pre nego što izažete, za vreme slikanja, dok se pozdravljate sa ljudima… A onda zaboravite na prokletu haljinu, udahnite duboko i uživajte u svom danu. Sve će biti dobro.

  Saznaj više:
  Povezani članci: