Prva kolekcija koju je za Bottega Veneta potpisao Matthiew Blazy konačno je tu!

  27.02.2022.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/bottegacover.gif

  I vraća nas u devedesete

  Matthiew Blazy nije pred sobom imao lak zadatak. Lee je otišao na, kako je izgledalo, vrhuncu uspeha nakon što je od brenda Bottega Veneta napravio sinonim za trendi aksesoar (koji nam iskače i iz rerne i iz frižidera). Blazy je pre revije najavio „povratak suštini“ i svi smo se pitali šta bi to trebalo da znači u njegovoj izvedbi i da li će se eventualno vratiti na neke od Maierovih elemenata.

  Prvi look koji je poslao niz pistu učinio se neverovatnim – poput fotke Gie Carangi sa onim Equestrian Tiffany pojasom koji je Lee „pozajmio“ da da novi identitet Bottegi, samo bez dotičnog pojasa. Ironija? Možda. Okretanje nove stranice? Jasno i glasno. Već taj prvi izlazak pokazao nam je još jednu stvar koju možemo da očekujemo od Blazyja: ništa nije onako kako se na prvi pogled čini. Naime, ta „obična bela majica sa farmerkama“, zapravo nije ni jedno ni drugo, već su oba komada izrađena od najfinije kože! Isto važi i za belu košulju i „farmerke“ koji su neposredno usledili.

  Ova kolekcija puna je komada koji nemaju trajanje, ali itekako pokazuju stav onome ko zna gde i šta treba da gleda. Majstorski napravljena odeća, nove varijacije na temu it aksesoara, torbi i cipela od kojih se mnogo očekuje i mnogo zavisi, ovo je svakako dobar debi.

  Saznaj više:
  Povezani članci: