Nova pravila za malu crnu haljinu

  24.12.2019.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/lbd-cover.gif

  Kako da potrošite manje, izaberete pametno i kakav stajling da izaberete za vašu LBD tako da je volite zauvek

  LBD („little black dress“) ili mala crna haljina je jedan od najvažnijih komponenti svačije garderobe. Ona jednostavno predstavlja provereno pravo rešenje za svaku dilemu u šopingu koja može da se pojavi pred nekim u modnom problemu. Kreirana od strane Coco Chanel 1936, prva mala crna haljina bila je uz telo, dužine do kolena, i transformisala je modnu estetiku zauvek. Verzije u kojima se ova haljina pojavljuje do današnjeg dana i odani sledbenici koji je nose već decenijama, jesu pravi dokaz njenog šarma i privlačnosti – to je sigurna investicija koju možete nositi zauvek. Evo kako možete ove sezone da poboljšate ovaj klasik.

  BURO. SAVETI ZA STAJLING OVE SEZONE

  1

  Dizajneri joj se vraćaju iznova i iznova, a ove sezone je ona pravi komad kojim možete da se ponosite: od mikro-mini verzija sa šljokicama, kožnih sa kaišem do seksi svilenih slip haljina sa kristalima. Poenta je da pronađete onu koja odgovara vašem stilu, a to postižete interesantnim materijalima koji podižu ovaj komad na nivo koji prevazilazi standardni klasik.

   

  2

  Ovu haljinu koju možete nositi svuda, u bilo koje doba, u bilo kojim godinama, obožavale su podjednako i Madonna i supermodeli iz 90-ih i Posh Spice. Kombinacije za stajling su neograničene – ove sezone pokušajte da dodate vojničke čizme ili patike u dnevnoj varijanti (totalno #Gannigirls vajb), a onda uveče da je uparite sa štiklama ili čizmama.

   

  3

  Mala crna haljina je savršen poligon na kojem možete da se igrate sa aksesoarima. To je onaj komad koji prevazilazi pojam sezona u modnom smislu ali takođe i sezone kada govorimo o vremenu. Možete se poigrati Helmut Lang estetikom i obući je preko tanke rolke i dodati karike na uši, možete je nositi na posao sa velikim blejzerom i dubokim čizmama, za izlazak je uparite sa štiklama i to je to. Vidite, na kraju mala crna haljina ipak ide uz sve!

   

  Ovaj članak je prvobitno izašao na buro247.com

  Saznaj više:
  Povezani članci: